| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po srpen 30, 2004 9:00 pm Předmět: |
|
|
Hra za necra je citová záležitost. Nikdo kdo to se smrtí myslí opravdu vážně by z něj nepřešel za jakýchkoliv okolností, takže vlastně nemáme na výběr :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: čt září 02, 2004 11:01 am Předmět: |
|
|
radco lobujte za to aby nekersky kouzlo na brneni bylo k nicemu a jeho ar zaviselo na necromancy : _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt září 02, 2004 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Lavaron napsal: |
| radco lobujte za to aby nekersky kouzlo na brneni bylo k nicemu a jeho ar zaviselo na necromancy ::) |
Někdo, už nevim kdo, mi řikal že to neni technicky možný :o((. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt září 02, 2004 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
radco lobujte za to aby nekersky kouzlo na brneni bylo k nicemu a jeho ar zaviselo na necromancy : |
Někdo, už nevim kdo, mi řikal že to neni technicky možný ((. |
Snad by slo ze by s dejme tomu GM necromancy tvoril skeleton. Ovsem to by zase vyrazne poskodilo soucasnou (uz tak dost nizkou) trzni cenu tohoto PvP kompletu.
A i tak bych nechal diskuze o zbrojich az na dobu po revizi... _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt září 02, 2004 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Retromancer napsal: |
| Hellmaster napsal: |
| radco lobujte za to aby nekersky kouzlo na brneni bylo k nicemu a jeho ar zaviselo na necromancy ::) |
Někdo, už nevim kdo, mi řikal že to neni technicky možný :o((. |
Snad by slo ze by s dejme tomu GM necromancy tvoril skeleton. Ovsem to by zase vyrazne poskodilo soucasnou (uz tak dost nizkou) trzni cenu tohoto PvP kompletu.
A i tak bych nechal diskuze o zbrojich az na dobu po revizi... |
No já měl namysli to že nejde odstupňovat množství AR vykouzlenýho brnění (tedy ani typ) podle hodnoty necro. Ale fakt nevim kdo mi to řikal, možná to tak neni. Ono by to šlo obejít třeba tak že by to kromě toho brnča vykouzlilo na sesilatele i boost na AR (odvíjelo by se to pak od magery) a nebo že by se ten boost zakouzlil po nasazení, tudíž by to byla vlastně schopnost itemu. Ale..plácám, neberte mě vážně. Počkáme na tu revizi :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: pá září 03, 2004 6:00 am Předmět: |
|
|
Mně se ten nápad s rostoucím AR vykouzleného brnění odvíjejícího se od skillu necromancy líbí. Navíc by to kouzlo bylo použitelné i u vytrénované postavy, která je finančně "za vodou" a nemusí se bát o ztrátu brnka.
Jak tak listuji necrobookem, tak kromě problematického VFP a zvedání potvor (které se dlooouho nepoužije - tuším je až od 95 necro) tam moc reálně využitelných kouzel nevidím. _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|