Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Anaxarae
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: so září 18, 2004 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen co za ní zlehka zaklaply dveře, Hellmaster otevřel oči, usmál se a pohlédl na listinu ležící na stole, třebaže byla dost daleko na to aby nemohl přečíst co je na ní napsáno. Na zlomek vteřiny zaváhal jestli bylo správné že ženu nechal tak náhle odejít, ale nakonec se uvelebil na onom provizorním lůžku kam ho uložila - věděl, že se ještě uvidí. A stejně tak věděl že se o sebe jistě dokáže postarat. Její oči mu to prozradily.
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: so září 18, 2004 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*přistoupil k nástěnce, začal číst nový list papíru, ovšem písmo bylo jiné než u jiných, jemné*

Těší mě lady,
jmenuji se Bereg Sunrise. Jsem potěšen, že máte zájem vstoupit do našich řad. Vítejte...

*připevnil list a uhladil ho rukou*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: so září 18, 2004 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf seděl na louce opírajíc se o strom. Kolem byla spousta oveček a za zády paladina bzučely včely. Byla by to idylka kdyby se nejednalo o podzemní louku obklopenou žhavou lávou a kamením. Stačilo stoupnout na blízkou teleportační dlaždici a Wolf by se ocitl mezi strašlivými ohnivými Harpyjemi. Ani velké horko ani krvežíznivá monstra paladinovi starost nedělali, ale i přes to by si každý musel všimnout jeho zamračené tváře.

Nechali mne tu. Určitě na mně zapomněli a odešli sami.

Wolf tu totiž ještě před dvěma dny byl se svými přáteli. Chystali se projít celou hlubokou ohnivou jeskyní nazývanou Fire a vyčistit ji aspoň na krátko od všeho zla. Jenže ho před nějakou dobou rozzuřený ohnivý obr udeřil takovou silou že Wolf upadl do bezvědomí na nějaké dva dny, pokud mohl soudit protože tady dole čas plynul úplně jinak než na povrchu. Před několika hodinami opět nabyl vědomí a zjistil že leží v koutě této louky a u ruky má kus pergamenu se vzkazem od přátel. Stálo na něm že v 8.30 odcházejí. Teď muselo být už dlouho po poledni.

Kdyby mě aspoň tak nebolela ta hlava..,

zamumlal si pro sebe Wolf a z batohu vytáhl láhev vína. Zastával názor že nejlepším lékem na bolesti hlavy je víno a jednu láhev tu ukořistil když přemohl pomateného zlého řemeslníka.

Právě pozoroval jednu pasoucí se ovečku když ho do očí udeřila silná záře vycházející škvírami z jeho batohu. Věděl oč se jedná a tak chvíli počkal až světlo pohasne a pak otevřel batůžek a našel v něm svůj komunikační krystal. Stále ještě lehce poblikával. Někdo mu na něj poslal zprávu. Pohybem ruky nechal krystal nechal pohasnout zcela a zahleděl se do něj.
Uvnitř zeleného kamene se začala formovat písmena, skládala se v slova a slova utvořily věty. Krystal znovu slaboučce zasvítil a Wolf se podíval kdo mu píše. Byla od nekromanta Hellmastera, nesmírně moudrého a přitom tak přátelského člověka. Byl nejvýše postavenou osobou ve Spolku. Velitelem. On do Fire nešel. Kdysi se zařekl že už tam nikdy nevkročí. Wolfa vytrhl z úvah další záblesk krystalu. Přečetl zprávu a komunikační krystal vložil zpátky do batohu. Hellmaster mu psal o nějaké ženě co ztratila vědomí u nich v sídle Spolku a nechala tam papír se vzkazem že by se ráda stala jednou z nich. Wolf sice nečetl magický text zcela pozorně, stále ho totiž trápilo že tu zůstal sám i se svojí na výpravu nachystanou výbavou. To co pochopil mu stačilo aby věděl že by to tu měl zabalit a magicky se přemístit na povrch. Magicky a díky ohni dost bolestivě. Vstal ale hlava se mu zatočila stejně jako po ráně obra a on opět upadl v mdlobách na zem.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: so září 18, 2004 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po krátkém odpočinku, který nutně potřeboval, když opustili ohnivé místo, zašel se podívat do Spolku. Pořád se cítil zesláblý z místa odkud přišli a kde jeho magické schopnosti utichaly jen vyjímečně. Přesto nezapoměl po dlouhé době, kdy tu nebyl zkontrolovat nastenku. Byla zde spousta vzkazů, ale jeden byl jiný. Tento rukopis nezal. Sotva to písmo přečetl, jak byl ještě ospalý. S přibývajícími přečtenými řádky ospalost ustupovala a střídala se s radostí.

Buď vítána. Rád vídám nováčky. Asi to je pozůstatek z dob, kdy jsem se o ně u nás staral. Jsem rád, že jsi jako prvního potkala právě Hellmastra. Jeslti to takhle půjde dál, začnu věřit v osud. Protože nebýt jistých dávných událostí, nebo kdyby byly jinak, Hellmaster by byl s námi na cestách a nikoho by jsi u nás nepotkala. No zanechme polemizování o osudu.
Dovol abych se představil. Jsem František ml. syn otce Františka řemeslníka. Ovládám různé dovednosti, přičemž magie je mi nejbližší. Bude mi potěšením se s tebou setkat. Ovšem nejprve naber síly. K znovupoznávání světa bude jistě dost času.

*pousmál se*

Připíchl vzkaz na nástěnku a šel vesele míchat nápoje
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: so září 18, 2004 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*Přišel po úmorné cestě do Spolku a všiml si nových dopisů. Byl ale tak unaven, že musel jít odpočívat, zvlášť, když byl několikrát v duchovní sféře.Šel si tedy odpočinout do treninkových prostor na ne moc útulnou lavičku...*
*...probral se a s chutí se dal do četby nových dopisů...byl tam jeden, který byl něčím odlišný, zvláštní to písmo, žádný inkoust a přece je to výborně čitelné...*
*...začetl se...*

Smutná to Vaše minulost Lady, avšak jsem pevně přesvědčen, že Vás čekají chvíle radosti a určitě budete opět šťastná...nemohu nic slibovat za tento svět, avšak zaručuji Vám, že proto udělám vše, co bude v mých silách...
*uvědomil si, že se nepředstavil*
Mé jméno jest Pajadin, bratr Flekův a rytíř sloužící Aethanovi...těším se na naše shledání...moc se těším...
*...odložil brk z Dixova klobouku a pln radosti odešel...*
Anaxarae
Ettin

PříspěvekZaslal: so září 18, 2004 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Probudila se a s úlevou si povšimla, že již neprší. Posadila se, opřela se zády o zeď domu se širokou střechou, kde schoulená spala a zamžourala. Jéééééé vždyť už je noc, pomyslela si, rychle vstala, srovnala plášť a protáhla se. Cítila, jak bolest v zádech polevila a trochu se usmála. Spala jsem opravdu dlouho, co když se na vývěsce Spolku objevila mezitím nějaká zpráva? Pospíchala, utíkala, pádila k domu.
Úlevně se zasmála, až když tam došla. Tolik nových odpovědí! Štastně se usmívala, když si vše četla. Četla chvatně, přeskakovala řádky a často se musela vracet, aby vše dočetla. A četla odpovědi znovu a znovu, takovou jí dělaly radost.
Znovu se soustředila, znovu upřela pohled na papír, ale tentokráte šlo všechno snadněji, snad to bylo její šťastnou náladou.

Ahoj,
vaše reakce mě opravdu potěšila. Víte, jsem teprve na začátku svého smrtelného učení a nemám teď zhola nic co se týče mého umění, vše co mám jsou velké zkušenosti a snad i nějaký kousek moudrosti.
Moc ráda bych se přidala k vám, ale nejdříve bych se snad měla učit, abych nebyla bezbranná. Ale všechny bych vás chtěla poznat a získat nové přátele.
Doufám, že vám všem někdy budu moci přinést tolik štěstí a radosti, jako jste vy právě přinesli mně. Děkuji

Anaxarae

Pečlivě papír umístila na vývěsku a vydala se na procházku - procházky milovala i jako nesmrtelná, teď jí však vše přišlo úplně nové... a hezčí...

Některých věcí je třeba si vážit, ale je nutné naučit se bez nich žít.
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2004 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*Po dlouhem cteni se podival na posledni list a rychle zacal psat*

*Naskrabal pozdrav a zmizel ve tme jakoby tu vubec nebyl*

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2004 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*..mysl se vracela z dlohue cesty po astralnim svete, znovu ve snaze najit Pravdu, najit To, co mu brani se vratit, neco nevyrceneho... byla sice uz velmi unavena, ale presto zavitala k nastence Spolku.. *

* .. procita spousty novych listin, at uz z oblasti verejne, nebo soukromych. Pomalu se procita az k zadostem o vstup ke spolecenstvi Spolku.. *

*.. zarazi ji zadost Nosferatiho... proto formuje nekolik zprav na jeho komunikacni krystal, aby se ho optala, co se deje.. .. po doreseni, temer uplne zeslabla, se presouva k zadosti nekoho noveho .. tedy spise nekoho nove..*

No toto? Anaxarae, moudře znejici jmeno, lec svym vyznamem mi uplne nezname.. Jsem zvedav, co si prectu dale ..

* .. procita pomalu a jiste dalsi jeji i ostatnich prispevky, pomyslne zdviha oboci, je opravdu zaujat ..*

* poznava ale, ze z techto nekolika listin toho moc o teto zajimave postave nezjisti, nori tedy svou mysl do jemnych odstinu zbytkove energie, kterou tu zanechala jeji jiste jemna rucka, po ni k energiim samotne Anaxarae ..*

*.. moudra to zena, jeji mysl znaci nekolikero kop let, avsak zaroven je cista jako mysl ditete.., musi to byt velmi krehka osoba... *

Ale co to? Ten povedomy zavan, "vune" energie .. Znam Te snad? Proc jsi mi tak povedoma? Snad ma ci Tva drivejsi existence, minulost Toho?

* v te souvislosti ho napadlo, ze toho maji vlastne dosti spolecneho, i kdyz ona do sve minulosti vidi.. *

Nepoznal jsem jeste lidskou bytost, ze ktere by vyzarovala takovato sila. Mohla by mi snad pomoci s hledanim Toho? Ne, na to je prilis brzo, je moc.. hmm.. "mlada"..
Ale co nas spojuje?
Kazdopadne nemuzu stavet na necem, co vubec neni jiste, zvlaste kdyz ani nevim, jaky by mela vztah ke mne..

* zmaten se soustredi na vytvoreni zpravy - odpovedi, lec na to je az prilis vzrusen a unaven.. mysl mizi v sakralnim svete a s telem upadaji do hlubokeho, bezesneho spanku..*
Anaxarae
Ettin

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2004 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna se vrátila z opravdu velmi dlouhé procházky. Prošla dvěma městy, křížem krážem a lidi, které potkávala, pozdravila. Všechno jí přišlo tak nové a hezké, že se musela stále usmívat. Za pár peněz nalezených v batohu si koupila koníka a shlížela na krásy země z trošku větší výšky.
Když nalezla v batůžku žlutou knížku, přišlo jí úplně samozřejmé říci Kal Ort Por a po chvíli se přenesla na tržiště. A tam jí čekalo příjemné překvapení. Byl tam Sharlon Emir. Dala se s ním do řeči, po chvíli se k nim přidal i mág František ml. . V jejich společnosti se cítila moc dobře a hodnou chvíli si povídali. Sice je porád na rušném tržišti nekdo rušil svým vykřikováním, ale i to se dá přežít. Po nějakém čase se rozloučili, Anaxarae se přemístila do Vesperu a zase se procházela a cvičila. Cvičení jí moc bavilo, prohlížela si přírodu, kterou si za doby svých služeb Bohu prohlédnout nestihla. Sedala se zvířátky a když nějaké z nich něco bolelo, pracně se snažila je vyléčit.
Když přišla k domu Spolku, potkala se tam opět s Sharlonem. Otevřel jí a pustil jí dál, o chvíli později vpustil i Ilidana. Seznámila se s ním a zapředli hovor.
Po chvíli jí přes záda přeběhl mráz. Její mysl se zcela ponořila do jiného světa... V tom světě spatřila něco... Co to jen může být, přemýšlela. Pak jí to došlo. Co se jen... Myšlenka byla utnuta v půli. V mysli jí vyvstávalo jméno... Její mysl bloudila, až to jméno našla. Timeo.
Když se probrala, viděla, že na ní Sharlon mluvil. Nabídl jí, že může zůstat, ovšem on musí odejít a ven nemůže dveřmi. Měla pořád ten divný pocit, tak se raději rozloučila a odjela pryč. Venku u města se posadila na trávu a přemýšlela. Schylovalo se k večeru, když konečně vstala, šla znovu k domu Spolku a zaklepala. Překvapeně zčervenala, když jí otevřel její zachránce z toho hrozného večera.
"Zdravím Vás, Hellmastere, potřebuji s vámi mluvit. Co se stalo Timeovi?"

Některých věcí je třeba si vážit, ale je nutné naučit se bez nich žít.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2004 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Ahoj, rád vás opět vidím, lady." pozdravil Hellmaster drobnou postavu za dveřmi. "Timeo je zvláštní. Všechny jeho nálady a rozpoložení se ho dotýkají daleko víc než normálního člověka. Proto se mu často stává že prostě...zmizí a žije v jiném světě. Takovém, který si nikdo z nás ani nedokáže představit. Uvnitř Timea probíhá mnoho bojů které málokdo z nás chápe a on je všechny musí snášet. Vždy když čelí více takovýmto démonům najednou, stáhne se raději do ústraní, do svých dalších světů a snaží se s démony vypořádat. Kontakt s normálním světem který známe je pak pro něj velmi obtížný a často s námi komunikuje jen touto netipickou duševní cestou." povzdychl si necromancer. "Doufám, že se brzy se vším vypořádá a vrátí se mezi nás abyste ho mohla poznat osobně...oh, promiňte, v samém zamyšlení jsem vás ani nepozval dál. Pojdťe..a doufám že dnes mi už neutečete..." usmál se a pobídl novou přítelkyni dál. Potom si spolu sedli ke stolu a ještě dlouho si povídali..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: