| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 11:24 am Předmět: |
|
|
| absolom napsal: |
| Suerte napsal: |
Náhodou... za RP mluvu dostal Absolom celkem 4700 polen v mistni RP veznici  |
myslim ze at reknu cokoliv bude to stejne jedno
mimo to, potkal jsem v prirode (jak jsem jiz psal na mrakoplashovi) GM ktery taky zrovna slusnosti nehyril a jeste mi vyhrozoval, ale toho jsem v jailu nepotkal
Zvlastni ......... |
Vsichni jsou parchanti, jenom ja jsem letadlo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: út listopad 16, 2004 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
| absolom napsal: |
| Suerte napsal: |
Náhodou... za RP mluvu dostal Absolom celkem 4700 polen v mistni RP veznici  |
myslim ze at reknu cokoliv bude to stejne jedno
mimo to, potkal jsem v prirode (jak jsem jiz psal na mrakoplashovi) GM ktery taky zrovna slusnosti nehyril a jeste mi vyhrozoval, ale toho jsem v jailu nepotkal
Zvlastni ......... |
Vsichni jsou parchanti, jenom ja jsem letadlo  |
Ty jsi mozna letadlo, ale ja jen rikam, ze se nemeri stejne vsem a to se mi nelibi ostatne to plati i o spolku  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 3:54 pm Předmět: |
|
|
No jasne, otazkou je, zda vyjimka je vyjimkou pro svou pozitivni vyjimecnost, kterou vynika nad breckou zbytku, nebo pro svou negativni vyjimecnou, kterou se zbytek, obrazne receno, nehodla spinit.
Absolome, k tobe uz vazne nemam co dodat. Vsichni jsou zli, spatni, hloupi a chovaji se jako male deti. Jen ty sam jsi inteligentni, dokonaly, ktery by vsechny povznesl, ale oni tebou opovrhuji, protoze jeste neprohledli.
To zni jako z prirucky nejake sekty
Ano, GM jsou sprosti az hruza, vsichni ostatni co mluvi slusne jsou jen pokrytci, neschopni rici svuj nazor. Mezi nimi stojis ty, dokonaly hrac RP, ktery mluvi jako dlazdic a nechape, proc je za to trestan. Vsichni si na tebe zasedli.
Co jsem chtel rici, jsem uz rekl - jsi vulgarni neprizpusobivy namysleny jedinec. V tom hledam oporu u tebe sama - delas pidi chat, ale vsude s nim argumentujes, jako bys byl buh. Mluvis jako internetovy profik, ale ani tve www tomu nenasvedcuji. To vse me pouze utvrzuje v tom, ze vice mluvis, nez opravdu konas. A verim, ze nejenom co se internetu tyce, ale ve vsem.
Nechci ti brat tve iluze, ani s tebou uz nehodlam mrhat svuj drahoceny cas.
Edit: hrubka 
Naposledy upravil Vilgerius dne út listopad 16, 2004 5:42 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 5:04 pm Předmět: |
|
|
Adepti kterým byl topic určen už se asi k jeho hlavnímu tématu vyjadřovat nebudou, takže lock. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|