Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Podivná kontrola AFK související s dualy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Baltik
Obyčejný Havran

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pajadin napsal:
Leno, ať budou výmluvy jakékoliv, vždy je to problém náš a shovívavosti bohů bylo více než dost, jak sem se dočetl...já se přiznám, že za svých mladých hloupých let jsem byl Afk pořád a nemít takové štěstí, že jsem v životě zažil jen jednu kontrolu, tak tu s Vámi nejsem:o)

a teď mě budou kontrolovat porád Very Happy

Priznani je polehcujici okolnost. Pokud chces mit u sebe kontrolu dvakrat za hodinu, musis napsat na forum ze jsi nikdy AFK nebyl a ze te muzem kontrolovat jak chceme a stejne te nechytime protoze u toho jsi porad Smile

Kdysi tuhle nerozvaznost udelal Maghor (ten z -F-), po mesici uz vsechny prestalo bavit za nim porad chodit a pak ho naprostou nahodou chytil Gryf u Alchemky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Baltik
Obyčejný Havran

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:

Uvedomme si, ze sledovani hry neni sledovani journalu. Pokud pri jedoucim makru sleduji pouze journal, nemam 100% prehled o tom, co se na obrazovce deje...

No reknu ti to takhle - kontroly delam tak, abys mel pred smrti jako clovek sanci vcas zareagovat jen na zaklade cteni journalu a pokud mozno kdyz o nekom vim ze jede afk s budikem, aby s tim mel script dost problemu.
Baltik
Obyčejný Havran

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arisu napsal:
takze kdyz si vykopu postavu The Jezisek, koupim rare musta za nejake 3M, zalozim guildu, dam si popisek "GM of Dark Paradise" nebo tak a vypnu si zkratku za jmenem tak muzu regulerne chodit kontrolovat makra a zabijet lidi lava bombama, nebo wortama i v cesich? Laughing

Muzes Smile Do te doby nez se objevi v prohrescich:

"Tvrdi o sobe ze je GM, byl zavren a zabanovan, propustit se muze sam"
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejhorší kontroly měla stejně Johauna. Jednou jsem s ní byl ve fire a The First ji kontroloval 3x. Potřetí to vypadalo asi takto.
GM: "Jsi tady?"
Kir: "Ne, nejsem."
GM: "Takže, když ti dám fire zeď, nebude ti to vadit."
Kir: "Potrénuji."
GM: *fire stěna*
Ursus: "To je support Smile."

Suerte, pamatuješ si to?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No zaverem bych to shrnul asi na takovou uroven, ze GM jsou taky lidi a narozdil od pocitace maji mozky - takze pokud neplanuji zadne ulety, zadne ulety taky nebudou a hraci, kteri neporusuji stanovena pravidla se nemaji ceho bat. Jinak to asi nebude - a je to fain.

2 man down
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:
No zaverem bych to shrnul asi na takovou uroven, ze GM jsou taky lidi a narozdil od pocitace maji mozky - takze pokud neplanuji zadne ulety, zadne ulety taky nebudou a hraci, kteri neporusuji stanovena pravidla se nemaji ceho bat. Jinak to asi nebude - a je to fain.

2 man down

Některým hráčům ty mozky chybí a Gm jim je nahrazují asi logama, jinak si to nedovedu vysvětlit Very Happy
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Baltiku (www.sgp.cz) za tvůj odpovídací záchvat, myslím že mluvím za všechny když řeknu že jsme vděční. Jestli se pletu, přetáhněte mě něčím těžkým po hlavě.

A víte že se mi tyhle GM vychytávky na co nejzajímavější kontroly líbí?
Je to sranda pořád předělávat budíček aby byl co nejdokonalejší Smile .
A pak že hráči kteří obcházejí pravidla nemají mozky Smile . Jasně že si dělám srandu...

Fakt je že mi to připadá jako hrozná sranda. Už se těším až si se mnou přijde poklábosit třeba Pan Smrť Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf napsal:
Díky Baltiku (www.sgp.cz) za tvůj odpovídací záchvat, myslím že mluvím za všechny když řeknu že jsme vděční. Jestli se pletu, přetáhněte mě něčím těžkým po hlavě.

A víte že se mi tyhle GM vychytávky na co nejzajímavější kontroly líbí?
Je to sranda pořád předělávat budíček aby byl co nejdokonalejší Smile .
A pak že hráči kteří obcházejí pravidla nemají mozky Smile . Jasně že si dělám srandu...

Fakt je že mi to připadá jako hrozná sranda. Už se těším až si se mnou přijde poklábosit třeba Pan Smrť Smile

Vidět smrťáka, tak za mnou bude hořet země jak budu ujíždět Very Happy Nebude stihat portit Very Happy
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nene, to máš jako s Žlababou z Macha a Šebestový Smile . Hlavní je slušně pozdravit Wink
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf napsal:
Nene, to máš jako s Žlababou z Macha a Šebestový Smile . Hlavní je slušně pozdravit Wink

Žlababu neznám, ale vidět smrťáka, tak se na mě nemůže nikdo zlobit, ale budu zdrhat a když se bude portovat, taky to se mnou nehne Very Happy To by asi musel pozdravit první a stejně bych se lekl Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 9 z 10

Přejdi na: