Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

INVEX
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2004 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aaaargh, proč máme všichni tak červený oči, proč jsou na fotce z Game hall kapky ma čočce foťáku, proč je všechno rozmazaný, proč je tam ta fotka kde se tvářím jako zajíc připravený schroustnout nějakou tu mrkev? Very Happy Very Happy Very Happy .

Jinak super, kdyby to bylo v létě a bylo 30 stupňů Celsia a nefoukal vítr a Invex by byl víc zaměřenej i na veřejnost tak to bude ještě suprovější Very Happy . Ale řeknu vám, najít Lenku s Nosfim před Gamehall je byl nesplnitelnej úkol Smile . Abych si šel zítra koupit novej kredit do mobilu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2004 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oči odstraníš softwarově Wink

no, to hledání bylo pravda trošku oříškem, něco sme fakt provolali, no ale není to každej den, tak to beru já

jinak Nosfi je vůbec případ, neuvede na sebe číslo a pak se diví, že ho nemůžem kontaktovat *směje se* to je samozřejmě naopak, jeho číslo jsem si opsal a nakonec sme se sešli i s ním

každopádně to, že bude běhat s A4 papíru na které bude velikým písmem Nosferatu, bylo trošku přehnané, potom nám ten 2cmx10cm papíreček ukazoval, prý to bylo moc velké, tak stříhal, stříhal a stříhal

*směje se*

ale já to beru, mně se taky nakonec nechtělo běhat jak blázen ve žluté dece kolem Game Hall a vykřikovat SPOLEK Wink

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2004 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo to super...chci poděkovat Wolfíkovi (nikdy nezklame), Nosfimu (byla s ním velká sranda a má dobrý hlody:)), dále pak Dargorovi a Petkovi (ikdyž s námi byli jen chviličku), pak s námi byl ještě Slayer (bývalý guardian, nynější Seeker) no a Kronymu snad ani děkovat nebudu, stejně si to nepřečte:) No a pak je tu Lenka Twisted Evil ...Lenka je prostě hrubáááSmile Je strašně moc fajn a ty hlody a hlavně ty vyprávění o malinkých wampírkách, to mě dostalo:) moc díky...
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2004 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pajadin napsal:
Bylo to super...chci poděkovat Wolfíkovi (nikdy nezklame), Nosfimu (byla s ním velká sranda a má dobrý hlody:)), dále pak Dargorovi a Petkovi (ikdyž s námi byli jen chviličku), pak s námi byl ještě Slayer (bývalý guardian, nynější Seeker) no a Kronymu snad ani děkovat nebudu, stejně si to nepřečte:) No a pak je tu Lenka Twisted Evil ...Lenka je prostě hrubáááSmile Je strašně moc fajn a ty hlody a hlavně ty vyprávění o malinkých wampírkách, to mě dostalo:) moc díky...

Moji babičku dostalo když jsem jí vyprávěl o Lence jak zneužívala svoje jméno Very Happy . (Když se to tak veme, on to vlastně byl dobrej skutek, že? Smile )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2004 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing

hah, tak teď jsi mě dostal

nj, dobrej skutek, dodávání odvahy v podstatě, haha... vidím, že vás mý příběhy dobře rozházely, hahaha

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Nosferatu
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Som moc rad ze som vas nasiel,zo zaciatku to vyzeralo dost blede.Ten moj papierik - ako povedala lenka - nekaj som to chcel len zarovnat no a potom sa to zarovnalo na 2*11 Embarassed
Predpokladam ze buduci rok to vyjde znova,aje ked uz urcite nie rped Game Hall Twisted Evil Mrzi ma len,ze som nemohol mimo vystavisko s vami do hospúdky,bo som bol so skolou.snad buduci rok.
A mimochodom,ako som uz Wolfimu povedal,ten december(12) som myslel vazne,myslis ze jednu noc presedet v krcme zvaldne kazdy
Ochota ucit se je volba;
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

¨Proc by to neslo, jak si myslis ze vypadala schuze Camarilly v Praze Very Happy
Celou noc na nohou s alkoholem v ruce otevrenou pusou a ospalyma ocima Wink

"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum."
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoda, ja jsem byl se svym protejskem a slavil jeden jeho velkej uspech... Jinak bych si rad poslechl ty "hlody" Smile
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, tak jsem vás nenašel.
Ursus pobíhal po celém arealu jak splašený, hledal žlutého okřídleného týpka Lenku, slovenského vampa s A4 a nikde nikdo Sad.
Tak by mě docela zajímalo, kdy byl vlastně ten sraz. Orientoval jsem se podl tohohle:
citace:
Nedáme to na 11,30, ať to Wolf stihne v pohodičce?

V tu dobu jste tam nikdo nebyli (před branou). Navíc mi odešel mobil, takže jsem nemohl volat Sad (jestli mi profesor zase řekne, že náhoda neexistuje, tak fakt nevím).
Nakonec poučení pro příští rok - sraz u bazénku s vodotrysky před Game hall - nebyla tam ani noha.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 z 9

Přejdi na: