| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 10:13 pm Předmět: |
|
|
Takže pokud najdu chvíli času (taky vám připadá, že den má málo hodin a že člověk spí zbytečně hodně?), tak si udělám novou postavu a pořádně to zkusím otestovat. Jde do toho někdo se mnou? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 10:23 pm Předmět: |
|
|
Ja bych do toho sel s paladinkou, trochu jsem s ni uz sice trenoval, ale je to porad nb... ( s tim spankem mas az silenou pravdu ) _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 11:08 pm Předmět: |
|
|
kolem tech kamenu jeste enchapu
kdyz to jeden zkusi vzit ale nema na to skill, tak to tam porad vidi lezet, ale pro ostatni to zmizi, takze uz nikdo dlasi to nemuze vzit?
aspon nam se to tak chovalo _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 11:13 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze ted budou delat nekteri lide pri vyprave velice radi lootery  _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Suerte napsal: |
Myslim, ze ted budou delat nekteri lide pri vyprave velice radi lootery  |
Hehehe .
Unese Sphera tolik zabitých při rozhodování kdo bude na výpravě lootit?  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 11:29 pm Předmět: |
|
|
Ja souhlasim s tim co tady GM pripravili a nastolili. Podle meho nazoru hrac ktery tu uplne nove zacina... tekzo pujde hned do PVP. Protoze nema zadny majetek na trenovani Magerky a tak musi stejne zabijet monstra a tim si muze trenovat tyto "nudne" skilly.
Pokud si skuseny hrac zaklada novou psotavu na PVP, tak ho 100% zadotuje, tak kdyz uz bude v tom, tak mu jen proste prikoupi knizky +5 ktere mu zvednou presne to co chce.
Konecne se bude vic hrat nez postavat.
Navic se tim ulehci od dualu,... jen by to chtelo dotahnout do konce a uplne vypnout rust techto skillu pomoci maker. Protoze jsou tu takovi, kteri maji casu dost a tak pro ne neni problem nechat makro bezet tyden nebo mesic. (Mesic je z hlediska casove narocnosti brutalni, ale jak poznamenak kdesi Lavaron. Logickou dedukci kazdeho hrace, ktery chce mit PvP postav vic, pusti 4-5 klientu a bude u nich tyto ptakoviny trenovat zaraz. A az se rozhodne nejakou hrat, tak ji dotahne do konce, ale bude mit tyto nudny ptakovinky hotovy).
Proto kdyby to zalezelo na me, tak bych nekde prohlasil, ze bych byl pro zastaveni makrovani techto skillu.
(jen nevim jeslti povazovat za nudne Hiding a Stealth vcetne Detekce i Trackingu... tam bych to nejspis nechal jak to bylo. Ale to je jen muj prvni nazor. Zalezelo by to na delsi diskusi kde by se to rozebralo)
Vidim za timhle kus prace a to ze se to nekterym hracum nelibi je naprosto prirozene. Vzdy kdyz se jedna o stizeni nebo skomplikovani nejake veci, najdou se odpurci toho, co by radeji zustali pri starem. Proto se musim postavit na stranu GM. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 11:33 pm Předmět: |
|
|
To Urs: Ja bych do toho s vami sel, jenze muj mag mi natolik prirostl k srdci, ze nevim jeslti bych se od nej odpoutal. Navic kdybych se nahodou odpoutal, mohlo by dojit k tomu, ze bych mel novou postavicku radeji a maga bych odstrcil. Coz nechci. Myslim ze by to byla pro Spolek strata prijit o maga. Navic kdyz ho mam rad a venoval jsem mu neskutecneho casu na vsechny desny skilly, tak... ne
Neprijde mi hezciho povolani nez mag ale to je osobni nazor, kvuli kteremu musite pred vyslovenim teto vety tak 1000x umrit. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 8:25 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se konecne vcera dostal k tomu ze mi paru kamenu fungovalo, ale fakt animal lore si myslim ze moc potrebovat nebudu A ten a EI byly jedine dva typy co mi padaly  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lena Harpy

|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 3:30 pm Předmět: |
|
|
| Uz sem byla na kamenach delsi dobu a prijde mi to,zejmena pro nove postavy,jako dobra zmena,ale jedna vec by se precejenom mohla zmenit a to kdyz danej skill mam max nebo uz nemuzu vzit kamen, aby ho mohl vzit nekdo jiny a ne ze zmizi i kdyz nikomu neprida. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Frantisek napsal: |
To Urs: Ja bych do toho s vami sel, jenze muj mag mi natolik prirostl k srdci, ze nevim jeslti bych se od nej odpoutal. Navic kdybych se nahodou odpoutal, mohlo by dojit k tomu, ze bych mel novou postavicku radeji a maga bych odstrcil. Coz nechci. Myslim ze by to byla pro Spolek strata prijit o maga. Navic kdyz ho mam rad a venoval jsem mu neskutecneho casu na vsechny desny skilly, tak... ne
Neprijde mi hezciho povolani nez mag ale to je osobni nazor, kvuli kteremu musite pred vyslovenim teto vety tak 1000x umrit. |
Můj mág mi taky přirostl k srdci, je to moje alter ego.
Ale chtěl bych si jen zkusit trénování tímto způsobem - tedy vytrénoval bych tohle a šel bych od toho.
Proč mysliš, že jsem se vrátil? Chyběli mi nejen lidé, ale i "moje postava". _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|