Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Kameny na trenink
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže pokud najdu chvíli času (taky vám připadá, že den má málo hodin a že člověk spí zbytečně hodně?), tak si udělám novou postavu a pořádně to zkusím otestovat. Jde do toho někdo se mnou?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych do toho sel s paladinkou, trochu jsem s ni uz sice trenoval, ale je to porad nb... ( s tim spankem mas az silenou pravdu Crying or Very sad )
Lavaron
Malej drak

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolem tech kamenu jeste enchapu

kdyz to jeden zkusi vzit ale nema na to skill, tak to tam porad vidi lezet, ale pro ostatni to zmizi, takze uz nikdo dlasi to nemuze vzit?

aspon nam se to tak chovalo

Wandering Healer, zesnuly clen Spolku

Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Suerte
Mummy

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, ze ted budou delat nekteri lide pri vyprave velice radi lootery Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Suerte napsal:
Myslim, ze ted budou delat nekteri lide pri vyprave velice radi lootery Smile

Hehehe Very Happy .
Unese Sphera tolik zabitých při rozhodování kdo bude na výpravě lootit? Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja souhlasim s tim co tady GM pripravili a nastolili. Podle meho nazoru hrac ktery tu uplne nove zacina... tekzo pujde hned do PVP. Protoze nema zadny majetek na trenovani Magerky a tak musi stejne zabijet monstra a tim si muze trenovat tyto "nudne" skilly.
Pokud si skuseny hrac zaklada novou psotavu na PVP, tak ho 100% zadotuje, tak kdyz uz bude v tom, tak mu jen proste prikoupi knizky +5 ktere mu zvednou presne to co chce.
Konecne se bude vic hrat nez postavat.
Navic se tim ulehci od dualu,... jen by to chtelo dotahnout do konce a uplne vypnout rust techto skillu pomoci maker. Protoze jsou tu takovi, kteri maji casu dost a tak pro ne neni problem nechat makro bezet tyden nebo mesic. (Mesic je z hlediska casove narocnosti brutalni, ale jak poznamenak kdesi Lavaron. Logickou dedukci kazdeho hrace, ktery chce mit PvP postav vic, pusti 4-5 klientu a bude u nich tyto ptakoviny trenovat zaraz. A az se rozhodne nejakou hrat, tak ji dotahne do konce, ale bude mit tyto nudny ptakovinky hotovy).
Proto kdyby to zalezelo na me, tak bych nekde prohlasil, ze bych byl pro zastaveni makrovani techto skillu.
(jen nevim jeslti povazovat za nudne Hiding a Stealth vcetne Detekce i Trackingu... tam bych to nejspis nechal jak to bylo. Ale to je jen muj prvni nazor. Zalezelo by to na delsi diskusi kde by se to rozebralo)
Vidim za timhle kus prace a to ze se to nekterym hracum nelibi je naprosto prirozene. Vzdy kdyz se jedna o stizeni nebo skomplikovani nejake veci, najdou se odpurci toho, co by radeji zustali pri starem. Proto se musim postavit na stranu GM.
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Urs: Ja bych do toho s vami sel, jenze muj mag mi natolik prirostl k srdci, ze nevim jeslti bych se od nej odpoutal. Navic kdybych se nahodou odpoutal, mohlo by dojit k tomu, ze bych mel novou postavicku radeji a maga bych odstrcil. Coz nechci. Myslim ze by to byla pro Spolek strata prijit o maga. Navic kdyz ho mam rad a venoval jsem mu neskutecneho casu na vsechny desny skilly, tak... ne Smile
Neprijde mi hezciho povolani nez mag Smile ale to je osobni nazor, kvuli kteremu musite pred vyslovenim teto vety tak 1000x umrit.
absolom
Lizardman

PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se konecne vcera dostal k tomu ze mi paru kamenu fungovalo, ale fakt animal lore si myslim ze moc potrebovat nebudu Smile A ten a EI byly jedine dva typy co mi padaly Smile
Jo jsme divny ja & ja. Wink - absolom
Ego et ego, quis ei plura?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Lena
Harpy

PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz sem byla na kamenach delsi dobu a prijde mi to,zejmena pro nove postavy,jako dobra zmena,ale jedna vec by se precejenom mohla zmenit a to kdyz danej skill mam max nebo uz nemuzu vzit kamen, aby ho mohl vzit nekdo jiny a ne ze zmizi i kdyz nikomu neprida.
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frantisek napsal:
To Urs: Ja bych do toho s vami sel, jenze muj mag mi natolik prirostl k srdci, ze nevim jeslti bych se od nej odpoutal. Navic kdybych se nahodou odpoutal, mohlo by dojit k tomu, ze bych mel novou postavicku radeji a maga bych odstrcil. Coz nechci. Myslim ze by to byla pro Spolek strata prijit o maga. Navic kdyz ho mam rad a venoval jsem mu neskutecneho casu na vsechny desny skilly, tak... ne Smile
Neprijde mi hezciho povolani nez mag Smile ale to je osobni nazor, kvuli kteremu musite pred vyslovenim teto vety tak 1000x umrit.

Můj mág mi taky přirostl k srdci, je to moje alter ego.
Ale chtěl bych si jen zkusit trénování tímto způsobem - tedy vytrénoval bych tohle a šel bych od toho.
Proč mysliš, že jsem se vrátil? Chyběli mi nejen lidé, ale i "moje postava".
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další
Strana 10 z 12

Přejdi na: