Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Arisu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
The Last
Mummy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jen bych ještě rád dodal že aktivita není pouze přítomnost na výpravách, jak by se možná mohlo zdát a jak se někteří Adepti mylně domnívají.

Chtěl jsem tím říct, že se mi líbí jak Spolek "žije". Ano, já to tak opravdu vnímám a jsem za to velmi rád. Přestože nejsem členem Spolku, cítím se být jeho součástí a snažím se svou měrou přispět k tomu, aby tento život byl pestřejší a ne jen pouhé přežívání. Myslím si, že každý, kdo to vnímá podobně jako já, je součástí Spolku, ať už je jeho statut představený, adept, nebo náhodný kolemjdoucí. A to, že to cítíte podobně jako já, je přesně to, co mě ke Spolku přitahuje. Mám vás všechny rád, rošťáci... Wink

podepsán... The Last

*šel dejchat za Spolek*

Laughing

Nechápe čas - člen Spolku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
The Last
Mummy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda omlouvám se ti, že ti to tu takhle zaplácávám, Arisu...

Nechápe čas - člen Spolku
Arisu
Gazer

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*Arisu opet prisla k vyvesce Spolku, tentokrat vsak docela posmutnela, s, pro nektere delsi dobu ocekavanou, pro nektere mozna sokujici zpravou*
Dlouho jsem nad tim uvazovala a nakonec muselo dojit k rozhodnuti. Ja, Lady Arisu, jsem nucena stahnout mou zadost o clenstvi u Vas, pratele, u Spolku, ale ja, "loutkar," (jak by rekla Lentilka Embarassed ,) bych byl nesmirne rad, kdybychom i nadale zustali v co neujzsim kontaktu, jako tomu bylo doposud.
To by snad mohlo byt vsechno, v jednoduchosti je krasa a strohost je vysada valecniku Cool
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arisu, myslím že by možná bylo vhodné to nezasvěceným blíže osvětlit.
Arisu
Gazer

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odchazim do Sws, ale i presto vas mam vsechny porad moc rada *koukla na Timika* a doufam, ze na me nezanevrete... Puvodne tam mel jit jen muj braska a ja mela zustat tady, ale zistila jsem, ze takto by to proste neslo. Takze barvou (zelenou) jsem neoddelitelna od meho tyranskeho bratra, ale asopn tim ostatnim bych rada nadale setrvala i s vami, pokud mi to umoznite... doufam, ze jsem to dosattecne objasnila, pokud Ti to tak jeste stale nepripada, prosim pomoz mi a take na to pripis svuj nazor, s Lenkou a Timikem o tom vite nejvic.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, takže můj názor. S Arisu jsme to před tím probírali a je to velmi smutná záležitost. Kdyby u nás zůstala, SwS by byly pro brášku kvůli jejich pravidlům zapovězeni a tudíž nám byla vyrvána touto násilnou metodou, doufajíc, že na ni nezanevřeme protože její srdce je stále z části u nás.
A teď jak to vyřešit. V minulosti byly případy, kdy adepti odešli do jiné guildy nikoliv z toho důvodu že by se jim s námi nelíbilo, ale protože k tomu měli nějaká specifické osobní důvody (třeba Kedrigern). Takovým adeptům jsme dali tady na fóru statut Přítel Spolku (přístup do Polosoukromého fóra, nikoliv však do Questů a výprav) spolu s příslibem že spolu budeme ve vzájemném kontaktu. Myslím že se mnou všichni budou souhlasit když navrhnu abys toto privilegium dostala i Ty, Arisu.
nicméně já vím že by sis přála i přístup do Výprav, aby ses s námi výprav mohla účastnit a aby ten udržovaný kontakt nebyl jen prázdnou frází. To je záležitost mnohem citlivější. Nejde pouze o to jestli ti věříme nebo ne, protože v takovém případě by nebylo moc o čem přemýšlet, ale jde i o to že přístup do Výprav je právě privilegiem našich Adeptů a Členů, privilegiem těch kdo berou Spolek jako "svou" guildu a mají k ní vztah, nejenom vztah k jejím členům. Myslím že toto bude vyžadovat větší diskuzi členů.
Dix
Phoenix

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arisu napsal:
Odchazim do Sws, ale i presto vas mam vsechny porad moc rada *koukla na Timika* a doufam, ze na me nezanevrete... Puvodne tam mel jit jen muj braska a ja mela zustat tady, ale zistila jsem, ze takto by to proste neslo. Takze barvou (zelenou) jsem neoddelitelna od meho tyranskeho bratra, ale asopn tim ostatnim bych rada nadale setrvala i s vami, pokud mi to umoznite... doufam, ze jsem to dosattecne objasnila, pokud Ti to tak jeste stale nepripada, prosim pomoz mi a take na to pripis svuj nazor, s Lenkou a Timikem o tom vite nejvic.

*Kouka s Otevrenou pusou na dopis*

To jako tuto zpravu zacnes slovem Odchazim do..To je hruza...

*Slina kapla,letela a dopadla na Dixovu nohu,asi proto ze se ji nechtelo zustat nadale v jehu puse,ktera mu cely jeho zivot poskytovala bezpeci a radost...*

http://www.vlci.info/
Nosferatu
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ma mrzi,Arisu.Mno snad sa ti bude v SwS darit.
Ochota ucit se je volba;
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já na tohle nemám sílu, Timeo se vyjádří i za mě. Zná mě v tomhle dost.

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak jsem nepochopil, o co přesně jde, ale mrzí mě, že se s člověkem, kterého zrovna poznávám musím loučit a odchází do jiné guildy.. Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Přejdi na: