| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
The Last Mummy
|
Zaslal: st únor 02, 2005 8:39 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
| Jen bych ještě rád dodal že aktivita není pouze přítomnost na výpravách, jak by se možná mohlo zdát a jak se někteří Adepti mylně domnívají. |
Chtěl jsem tím říct, že se mi líbí jak Spolek "žije". Ano, já to tak opravdu vnímám a jsem za to velmi rád. Přestože nejsem členem Spolku, cítím se být jeho součástí a snažím se svou měrou přispět k tomu, aby tento život byl pestřejší a ne jen pouhé přežívání. Myslím si, že každý, kdo to vnímá podobně jako já, je součástí Spolku, ať už je jeho statut představený, adept, nebo náhodný kolemjdoucí. A to, že to cítíte podobně jako já, je přesně to, co mě ke Spolku přitahuje. Mám vás všechny rád, rošťáci...
podepsán... The Last
*šel dejchat za Spolek*
 _________________ Kdo bude bezděčně běhat dopředu - léčí se SÁM!!!! Kdo to nechápe, umře...
Nechápe čas - člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
The Last Mummy
|
Zaslal: st únor 02, 2005 8:48 pm Předmět: |
|
|
Teda omlouvám se ti, že ti to tu takhle zaplácávám, Arisu... _________________ Kdo bude bezděčně běhat dopředu - léčí se SÁM!!!! Kdo to nechápe, umře...
Nechápe čas - člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: po únor 28, 2005 5:25 pm Předmět: |
|
|
*Arisu opet prisla k vyvesce Spolku, tentokrat vsak docela posmutnela, s, pro nektere delsi dobu ocekavanou, pro nektere mozna sokujici zpravou*
Dlouho jsem nad tim uvazovala a nakonec muselo dojit k rozhodnuti. Ja, Lady Arisu, jsem nucena stahnout mou zadost o clenstvi u Vas, pratele, u Spolku, ale ja, "loutkar," (jak by rekla Lentilka ,) bych byl nesmirne rad, kdybychom i nadale zustali v co neujzsim kontaktu, jako tomu bylo doposud.
To by snad mohlo byt vsechno, v jednoduchosti je krasa a strohost je vysada valecniku  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po únor 28, 2005 5:39 pm Předmět: |
|
|
Arisu, myslím že by možná bylo vhodné to nezasvěceným blíže osvětlit. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: po únor 28, 2005 5:55 pm Předmět: |
|
|
Odchazim do Sws, ale i presto vas mam vsechny porad moc rada *koukla na Timika* a doufam, ze na me nezanevrete... Puvodne tam mel jit jen muj braska a ja mela zustat tady, ale zistila jsem, ze takto by to proste neslo. Takze barvou (zelenou) jsem neoddelitelna od meho tyranskeho bratra, ale asopn tim ostatnim bych rada nadale setrvala i s vami, pokud mi to umoznite... doufam, ze jsem to dosattecne objasnila, pokud Ti to tak jeste stale nepripada, prosim pomoz mi a take na to pripis svuj nazor, s Lenkou a Timikem o tom vite nejvic. _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po únor 28, 2005 6:07 pm Předmět: |
|
|
No, takže můj názor. S Arisu jsme to před tím probírali a je to velmi smutná záležitost. Kdyby u nás zůstala, SwS by byly pro brášku kvůli jejich pravidlům zapovězeni a tudíž nám byla vyrvána touto násilnou metodou, doufajíc, že na ni nezanevřeme protože její srdce je stále z části u nás.
A teď jak to vyřešit. V minulosti byly případy, kdy adepti odešli do jiné guildy nikoliv z toho důvodu že by se jim s námi nelíbilo, ale protože k tomu měli nějaká specifické osobní důvody (třeba Kedrigern). Takovým adeptům jsme dali tady na fóru statut Přítel Spolku (přístup do Polosoukromého fóra, nikoliv však do Questů a výprav) spolu s příslibem že spolu budeme ve vzájemném kontaktu. Myslím že se mnou všichni budou souhlasit když navrhnu abys toto privilegium dostala i Ty, Arisu.
nicméně já vím že by sis přála i přístup do Výprav, aby ses s námi výprav mohla účastnit a aby ten udržovaný kontakt nebyl jen prázdnou frází. To je záležitost mnohem citlivější. Nejde pouze o to jestli ti věříme nebo ne, protože v takovém případě by nebylo moc o čem přemýšlet, ale jde i o to že přístup do Výprav je právě privilegiem našich Adeptů a Členů, privilegiem těch kdo berou Spolek jako "svou" guildu a mají k ní vztah, nejenom vztah k jejím členům. Myslím že toto bude vyžadovat větší diskuzi členů. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: po únor 28, 2005 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Arisu napsal: |
| Odchazim do Sws, ale i presto vas mam vsechny porad moc rada *koukla na Timika* a doufam, ze na me nezanevrete... Puvodne tam mel jit jen muj braska a ja mela zustat tady, ale zistila jsem, ze takto by to proste neslo. Takze barvou (zelenou) jsem neoddelitelna od meho tyranskeho bratra, ale asopn tim ostatnim bych rada nadale setrvala i s vami, pokud mi to umoznite... doufam, ze jsem to dosattecne objasnila, pokud Ti to tak jeste stale nepripada, prosim pomoz mi a take na to pripis svuj nazor, s Lenkou a Timikem o tom vite nejvic. |
*Kouka s Otevrenou pusou na dopis*
To jako tuto zpravu zacnes slovem Odchazim do..To je hruza...
*Slina kapla,letela a dopadla na Dixovu nohu,asi proto ze se ji nechtelo zustat nadale v jehu puse,ktera mu cely jeho zivot poskytovala bezpeci a radost...* _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: po únor 28, 2005 9:43 pm Předmět: |
|
|
To ma mrzi,Arisu.Mno snad sa ti bude v SwS darit. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po únor 28, 2005 10:27 pm Předmět: |
|
|
Já na tohle nemám sílu, Timeo se vyjádří i za mě. Zná mě v tomhle dost. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po únor 28, 2005 10:29 pm Předmět: |
|
|
Nějak jsem nepochopil, o co přesně jde, ale mrzí mě, že se s člověkem, kterého zrovna poznávám musím loučit a odchází do jiné guildy..  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|