| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:26 pm Předmět: |
|
|
Btw. predevcirem jsem se rozhodl ze si slozim nb kudlu pro maga, at netaham pro pk daggery ( ) a tak jsem sel pro blood skilt nad Templars Townem... kdyz sem potkal pk jmenem Paul, docela jsem se lekl protoze mag ma 83 magery a 30 heal, takze nic moc teprve zacinam... ale nechal me byt, jen proletel okolo, uz jsem chtel jit dal, ale za nim letel kamarad za maga z guildy, takze jsem ho v tom nechtel nechat, tak jsme sli do nej dva, ale holt oba dva jsme tak trochu nbici magove, takze nas slozil, ale hlavni pointa tohohle je v tom, ze mi loot i bilou kosili ktera je na me linknuta a jemu je totalne na nic... a pak dal hk ale jeste u toho provadel takovy veci, jako ze promin, fakt sorry ja nechtel atp... to me docela nas... takovyhle lidi proste nemusim, at si to lootne resne a odejde, konec _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Joker napsal: |
| Delarock napsal: |
A jeste jednou k presile jedu duel a kdykoliv me dalsi pk spatri hned jde do me taky takze to nakonec skonci s moji smrti a 7 pk kolem me co lotnou do nuly ale casem se to poda az z nich nekoho potkam samotnyho pokud je to vubec mozny full apodle toho co mi udelaly i hk je nemine. |
Kdyz davam duel, tak reknu ze duel a druhy PK mi vetsinou nepomahaj, je to na tom PK, jestli mu de o kill a loot, nebo o ten duel s magem...
Jinak pro zajimavost, moje PK aktivita za poslednich par dni me stala 500 TMR, 500 KVF a 300 IJS svitku a hafo +5, +10, +15 death robek (koupiiiim, nebo vymenim za cloak dratka ), nekdo mi rikal ze PK pride vzdycky o prd, me to az tak levny nepripada... |
No ja nevim kde vsade behas ja osobne beham kde je sance potkat pk cili cove del bux atd atd no kdyz nekdo rikal ze pk pride o prd tak pride o 40 regu a 4 tmr zato ja ted delam hodne pvp s rangem a je to hodne o eqipu takze nejmin valorit ring rr HoDF +3-+5 hc a sipky + neco malo regu a kdyz jsou prasata tak pridu i o meho oblibeneho hytloch mustika u ktereho se mi uz muj sklad krati  |
Nosim 50 regu, 7-11 KVF, 8 TMR, 2 GH, 2 GS, 4 IJS, REFLEX (kdyz zrovna sou), +10 roba, no az tak levny to neni :p u ranga je mozna trochu problem ta kus (sou drahy) a brnko, uznavam ze vybava full ranga je asi drazsi nez ta moje.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Arkon napsal: |
| at si to lootne resne a odejde, konec |
To se snazim praktikovat (lidi v Cove dungu muzou vypravet ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Arkon napsal: |
Btw. predevcirem jsem se rozhodl ze si slozim nb kudlu pro maga, at netaham pro pk daggery ( ) a tak jsem sel pro blood skilt nad Templars Townem... kdyz sem potkal pk jmenem Paul, docela jsem se lekl protoze mag ma 83 magery a 30 heal, takze nic moc teprve zacinam... ale nechal me byt, jen proletel okolo, uz jsem chtel jit dal, ale za nim letel kamarad za maga z guildy, takze jsem ho v tom nechtel nechat, tak jsme sli do nej dva, ale holt oba dva jsme tak trochu nbici magove, takze nas slozil, ale hlavni pointa tohohle je v tom, ze mi loot i bilou kosili ktera je na me linknuta a jemu je totalne na nic... a pak dal hk ale jeste u toho provadel takovy veci, jako ze promin, fakt sorry ja nechtel atp... to me docela nas... takovyhle lidi proste nemusim, at si to lootne resne a odejde, konec |
to je jako kdyz mi sejmuly stona promin me se nechtelo toho worta ortovat _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
čest svou si ponechám sám
Legionář tělem i dusí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:42 pm Předmět: |
|
|
Jo to je presne ono, proste hnus.. takovyhle lidi si dokazujou jak jsou strasne dobry, ja jim to neberu, ale nemusej otravovat slusny lidi.. _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:47 pm Předmět: |
|
|
No tydle lidi si asi takhle asi hodne honej nahoru svoje Ego.Nebo kdyz u banky refuluju a pribehnou tam 2 pk a zacnou do me jet tak napisu gards a vubec se s tim nese**bud at si to daj ferove a ne kdyz si prehazuju veci _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
Legionář tělem i dusí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Obcas zajdi do Delucie a pak si budeme povidat co je to napadnout u banky pri refulu nebo po resu, full a HK... |
Tobě se nedá než smát
Pamatuju si, jaké ubohosti jsi dělal ve Skaře a k nám na fórum píšeš jaký nejsi chraktarní člověk, aby si si získal úctu těch, kteří tě neznají a PvP moc nehrají? _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
| Obcas zajdi do Delucie a pak si budeme povidat co je to napadnout u banky pri refulu nebo po resu, full a HK... |
Tobě se nedá než smát
Pamatuju si, jaké ubohosti jsi dělal ve Skaře a k nám na fórum píšeš jaký nejsi chraktarní člověk, aby si si získal úctu těch, kteří tě neznají a PvP moc nehrají? |
V tomdle má Leny pravdu pokad chces pkčit tak jezdi s hráčema co pvp hrajou čili mista cove del bux ne camping okolí cechů atp na tu scaru si vzpomínam delarock a Scipio guilda Sod :-)Scipio byl ten rang nn? _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
Legionář tělem i dusí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: út březen 01, 2005 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
Tobě se nedá než smát
Pamatuju si, jaké ubohosti jsi dělal ve Skaře a k nám na fórum píšeš jaký nejsi chraktarní člověk, aby si si získal úctu těch, kteří tě neznají a PvP moc nehrají? |
V tomdle má Leny pravdu pokad chces pkčit tak jezdi s hráčema co pvp hrajou čili mista cove del bux ne camping okolí cechů atp na tu scaru si vzpomínam delarock a Scipio guilda Sod :-)Scipio byl ten rang nn? |
Ve scara sem nebyl jak dlouho ? 3 mesice ? Jakej rang ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 5:31 pm Předmět: |
|
|
Ten od vas z guildy mrknu se jak se jmenuje no tak koukam ze uz tam neni..Ja vim to jsme s Lenym myslely dříve...Proste Scipio byl rang od vas z guildy.toho sem myslel... _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
Legionář tělem i dusí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|