Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Delarock
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Btw. predevcirem jsem se rozhodl ze si slozim nb kudlu pro maga, at netaham pro pk daggery ( Razz ) a tak jsem sel pro blood skilt nad Templars Townem... kdyz sem potkal pk jmenem Paul, docela jsem se lekl protoze mag ma 83 magery a 30 heal, takze nic moc teprve zacinam... ale nechal me byt, jen proletel okolo, uz jsem chtel jit dal, ale za nim letel kamarad za maga z guildy, takze jsem ho v tom nechtel nechat, tak jsme sli do nej dva, ale holt oba dva jsme tak trochu nbici magove, takze nas slozil, ale hlavni pointa tohohle je v tom, ze mi loot i bilou kosili ktera je na me linknuta a jemu je totalne na nic... a pak dal hk ale jeste u toho provadel takovy veci, jako ze Surprised promin, fakt sorry ja nechtel atp... to me docela nas... takovyhle lidi proste nemusim, at si to lootne resne a odejde, konec

"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Delarock
Harpy

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joker napsal:
Delarock napsal:
Joker napsal:
A jeste jednou k presile jedu duel a kdykoliv me dalsi pk spatri hned jde do me taky takze to nakonec skonci s moji smrti a 7 pk kolem me co lotnou do nuly ale casem se to poda az z nich nekoho potkam samotnyho pokud je to vubec mozny Laughing full apodle toho co mi udelaly i hk je nemine.

Kdyz davam duel, tak reknu ze duel a druhy PK mi vetsinou nepomahaj, je to na tom PK, jestli mu de o kill a loot, nebo o ten duel s magem...
Jinak pro zajimavost, moje PK aktivita za poslednich par dni me stala 500 TMR, 500 KVF a 300 IJS svitku a hafo +5, +10, +15 death robek (koupiiiim, nebo vymenim za cloak dratka Smile ), nekdo mi rikal ze PK pride vzdycky o prd, me to az tak levny nepripada...

No ja nevim kde vsade behas ja osobne beham kde je sance potkat pk cili cove del bux atd atd no kdyz nekdo rikal ze pk pride o prd tak pride o 40 regu a 4 tmr zato ja ted delam hodne pvp s rangem a je to hodne o eqipu takze nejmin valorit ring rr HoDF +3-+5 hc a sipky + neco malo regu a kdyz jsou prasata tak pridu i o meho oblibeneho hytloch mustika u ktereho se mi uz muj sklad krati Confused

Nosim 50 regu, 7-11 KVF, 8 TMR, 2 GH, 2 GS, 4 IJS, REFLEX (kdyz zrovna sou), +10 roba, no az tak levny to neni :p u ranga je mozna trochu problem ta kus (sou drahy) a brnko, uznavam ze vybava full ranga je asi drazsi nez ta moje..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Delarock
Harpy

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arkon napsal:
at si to lootne resne a odejde, konec

To se snazim praktikovat (lidi v Cove dungu muzou vypravet Smile )
Joker
Ettin

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arkon napsal:
Btw. predevcirem jsem se rozhodl ze si slozim nb kudlu pro maga, at netaham pro pk daggery ( Razz ) a tak jsem sel pro blood skilt nad Templars Townem... kdyz sem potkal pk jmenem Paul, docela jsem se lekl protoze mag ma 83 magery a 30 heal, takze nic moc teprve zacinam... ale nechal me byt, jen proletel okolo, uz jsem chtel jit dal, ale za nim letel kamarad za maga z guildy, takze jsem ho v tom nechtel nechat, tak jsme sli do nej dva, ale holt oba dva jsme tak trochu nbici magove, takze nas slozil, ale hlavni pointa tohohle je v tom, ze mi loot i bilou kosili ktera je na me linknuta a jemu je totalne na nic... a pak dal hk ale jeste u toho provadel takovy veci, jako ze Surprised promin, fakt sorry ja nechtel atp... to me docela nas... takovyhle lidi proste nemusim, at si to lootne resne a odejde, konec

to je jako kdyz mi sejmuly stona promin me se nechtelo toho worta ortovat
čest svou si ponechám sám

Legionář tělem i dusí.
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je presne ono, proste hnus.. takovyhle lidi si dokazujou jak jsou strasne dobry, ja jim to neberu, ale nemusej otravovat slusny lidi..

"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Joker
Ettin

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tydle lidi si asi takhle asi hodne honej nahoru svoje Ego.Nebo kdyz u banky refuluju a pribehnou tam 2 pk a zacnou do me jet tak napisu gards a vubec se s tim nese**bud at si to daj ferove a ne kdyz si prehazuju veci

Legionář tělem i dusí.
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Delarock napsal:
Obcas zajdi do Delucie a pak si budeme povidat co je to napadnout u banky pri refulu nebo po resu, full a HK...

Tobě se nedá než smát Laughing

Pamatuju si, jaké ubohosti jsi dělal ve Skaře a k nám na fórum píšeš jaký nejsi chraktarní člověk, aby si si získal úctu těch, kteří tě neznají a PvP moc nehrají?
Joker
Ettin

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny-m napsal:
Delarock napsal:
Obcas zajdi do Delucie a pak si budeme povidat co je to napadnout u banky pri refulu nebo po resu, full a HK...

Pamatuju si, jaké ubohosti jsi dělal ve Skaře a k nám na fórum píšeš jaký nejsi chraktarní člověk, aby si si získal úctu těch, kteří tě neznají a PvP moc nehrají?

V tomdle má Leny pravdu pokad chces pkčit tak jezdi s hráčema co pvp hrajou čili mista cove del bux ne camping okolí cechů atp na tu scaru si vzpomínam delarock a Scipio guilda Sod :-)Scipio byl ten rang nn?

Legionář tělem i dusí.
Delarock
Harpy

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joker napsal:
Leny-m napsal:
Delarock napsal:

V tomdle má Leny pravdu pokad chces pkčit tak jezdi s hráčema co pvp hrajou čili mista cove del bux ne camping okolí cechů atp na tu scaru si vzpomínam delarock a Scipio guilda Sod :-)Scipio byl ten rang nn?

Ve scara sem nebyl jak dlouho ? 3 mesice ? Jakej rang ?
Joker
Ettin

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten od vas z guildy mrknu se jak se jmenuje no tak koukam ze uz tam neni..Ja vim to jsme s Lenym myslely dříve...Proste Scipio byl rang od vas z guildy.toho sem myslel...

Legionář tělem i dusí.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další
Strana 9 z 11

Přejdi na: