Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po duben 26, 2004 7:52 pm Předmět: |
|
|
aNO TO JE PRAVDA. Ja jsem take par novacku obdaroval skeleton kompletem. Meli velikou radost a ja take. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po duben 26, 2004 7:55 pm Předmět: |
|
|
Skeletony nemam:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po duben 26, 2004 10:36 pm Předmět: |
|
|
Já na tu charitu moc nejsem, tedy ne teď na takovýto typ. Raději chodím po městě a už jsem spoustě NBkům ponabíjela runebooky, koupila runebooky, darovala brnění, koně, peníze, zbraně, nápoje, foolsy.... Je to fajn pocit a tyto lidi si vybírá Lenka náhodně, podle toho, jak na ni zapůsobí, a to nemá milión...
Házení věcí do bedny není cesta, která se mi líbí. Ale věřím, že to některým vyhovuje. Já to dělám svým stylem a myslím, že to taky není špatné... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: po duben 26, 2004 11:45 pm Předmět: |
|
|
Lenko, delam to podobnym zpusobem, spoleham na svuj instikt _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út duben 27, 2004 1:03 am Předmět: |
|
|
Co je tady na tomhle blbé, je to, že si ty NB myslí, že máte miliony. Projedete vedle nich hezky ustrojení na černém koni, a podarujete je a oni vás mají za bohy atd. Pak se mi stává, že po mě spousta lidí žadoní a škemrá. Nemám to moc ráda, i když je pravda, že vyžiji, na kontě mám ale nějakých pouhých 150k.
Nechápou, že mě to baví, že se na to tak nedívám a že někdy ráda rozdávám, i když znám mnohé, kteří mají daleko víc, ale tohle nedělají... Každý to vidí jinak. Daleko lepší je obdarovat NB darem, že ví, že to je od vás, než anonymní dary. Přijde mi, že se někdy na mě koukají, ta má prachy, taky by nám mohla něco nasolit... V mnohých případech je to ale lenost, že si nejdou zlaťáčky vytlouct nebo nějak jinak vydělat, tak jak to dělá každý, jak jsem to dělala a stale delam já.
A taky nezapomínejme, že dary udělají radost každému, nejen nováčkům. Darované věci jsou zkrátka super, tak proč někomu něco nedát jen tak, že chci...
Dobrou noc, dnes si můžete sdělat nákrčníky, budu spát dlouho, nehrozí vampské uštknutí. Anebo že bych vás podarovala 2 otisky od zubů na dobrou noc, když jsou ty dary tak super? ) ahahha
*zavírá rakev a tvrdě usíná...* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: út duben 27, 2004 7:56 pm Předmět: |
|
|
Lenka Hrubá napsal: |
Já na tu charitu moc nejsem, tedy ne teď na takovýto typ. Raději chodím po městě a už jsem spoustě NBkům ponabíjela runebooky, koupila runebooky, darovala brnění, koně, peníze, zbraně, nápoje, foolsy.... Je to fajn pocit a tyto lidi si vybírá Lenka náhodně, podle toho, jak na ni zapůsobí, a to nemá milión...
Házení věcí do bedny není cesta, která se mi líbí. Ale věřím, že to některým vyhovuje. Já to dělám svým stylem a myslím, že to taky není špatné... |
A presne o tento pocit ide.Clovek je spokojny,ked vidi ako Nb ziari radostou.Je to perfektny pocit.Mnohy ma kritizuju ,ze postavam na trhu.Ako som uviedol som hrac s potrebami sa porozpravat,daco si kupit.A to ze jazdim na Black mustovi?"nikto mi na neho nedal"sam som si ho poctivo zarobil a som na to pysny.taktiez nemam na konte vela .A aj z toho mala som bez mihnutia oka pozical kamaratovy,kupil recallik,kupil kona pre Nb hraca.Statky kazia charakter. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: út duben 27, 2004 8:04 pm Předmět: |
|
|
Archangeli, sbiram z tribalu jejich brneni, byl by o nej zajem? Klidne bych je venoval, vlastne je sbiram jen proto abych je mohl dat na charitu - ma to pro vas nejakou cenu? Rekl bych ze je to obycejny iron  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: út duben 27, 2004 8:09 pm Předmět: |
|
|
Ma to cenu,Nb hraci odcenia vsetko.Su radi za kazdy kusok zbroje,regu bandaze.Dakujem za tvoju podporu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: út duben 27, 2004 10:34 pm Předmět: |
|
|
Tak ja to budu v pytliccich hazet do truhly  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: st duben 28, 2004 1:14 pm Předmět: |
|
|
Vzdycky to jde pretavit na ingy a pak se z toho da udelat vsechno  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|