Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Charita
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2004 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aNO TO JE PRAVDA. Ja jsem take par novacku obdaroval skeleton kompletem. Meli velikou radost a ja take.

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2004 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skeletony nemam:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2004 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já na tu charitu moc nejsem, tedy ne teď na takovýto typ. Raději chodím po městě a už jsem spoustě NBkům ponabíjela runebooky, koupila runebooky, darovala brnění, koně, peníze, zbraně, nápoje, foolsy.... Je to fajn pocit a tyto lidi si vybírá Lenka náhodně, podle toho, jak na ni zapůsobí, a to nemá milión...

Házení věcí do bedny není cesta, která se mi líbí. Ale věřím, že to některým vyhovuje. Já to dělám svým stylem a myslím, že to taky není špatné...

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2004 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenko, delam to podobnym zpusobem, spoleham na svuj instikt
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2004 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je tady na tomhle blbé, je to, že si ty NB myslí, že máte miliony. Projedete vedle nich hezky ustrojení na černém koni, a podarujete je a oni vás mají za bohy atd. Pak se mi stává, že po mě spousta lidí žadoní a škemrá. Nemám to moc ráda, i když je pravda, že vyžiji, na kontě mám ale nějakých pouhých 150k.

Nechápou, že mě to baví, že se na to tak nedívám a že někdy ráda rozdávám, i když znám mnohé, kteří mají daleko víc, ale tohle nedělají... Každý to vidí jinak. Daleko lepší je obdarovat NB darem, že ví, že to je od vás, než anonymní dary. Přijde mi, že se někdy na mě koukají, ta má prachy, taky by nám mohla něco nasolit... V mnohých případech je to ale lenost, že si nejdou zlaťáčky vytlouct nebo nějak jinak vydělat, tak jak to dělá každý, jak jsem to dělala a stale delam já.

A taky nezapomínejme, že dary udělají radost každému, nejen nováčkům. Darované věci jsou zkrátka super, tak proč někomu něco nedát jen tak, že chci...

Dobrou noc, dnes si můžete sdělat nákrčníky, budu spát dlouho, nehrozí vampské uštknutí. Wink Anebo že bych vás podarovala 2 otisky od zubů na dobrou noc, když jsou ty dary tak super? Smile) ahahha

*zavírá rakev a tvrdě usíná...*

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Archandel2
Gazer

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2004 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka Hrubá napsal:
Já na tu charitu moc nejsem, tedy ne teď na takovýto typ. Raději chodím po městě a už jsem spoustě NBkům ponabíjela runebooky, koupila runebooky, darovala brnění, koně, peníze, zbraně, nápoje, foolsy.... Je to fajn pocit a tyto lidi si vybírá Lenka náhodně, podle toho, jak na ni zapůsobí, a to nemá milión...

Házení věcí do bedny není cesta, která se mi líbí. Ale věřím, že to některým vyhovuje. Já to dělám svým stylem a myslím, že to taky není špatné...

A presne o tento pocit ide.Clovek je spokojny,ked vidi ako Nb ziari radostou.Je to perfektny pocit.Mnohy ma kritizuju ,ze postavam na trhu.Ako som uviedol som hrac s potrebami sa porozpravat,daco si kupit.A to ze jazdim na Black mustovi?"nikto mi na neho nedal"sam som si ho poctivo zarobil a som na to pysny.taktiez nemam na konte vela .A aj z toho mala som bez mihnutia oka pozical kamaratovy,kupil recallik,kupil kona pre Nb hraca.Statky kazia charakter.
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2004 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Archangeli, sbiram z tribalu jejich brneni, byl by o nej zajem? Klidne bych je venoval, vlastne je sbiram jen proto abych je mohl dat na charitu - ma to pro vas nejakou cenu? Rekl bych ze je to obycejny iron Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Archandel2
Gazer

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2004 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ma to cenu,Nb hraci odcenia vsetko.Su radi za kazdy kusok zbroje,regu bandaze.Dakujem za tvoju podporu.
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2004 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja to budu v pytliccich hazet do truhly Smile
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdycky to jde pretavit na ingy a pak se z toho da udelat vsechno Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: