Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: st květen 25, 2005 12:59 pm Předmět: |
|
|
Do konzole jit zatim nechci - chci PC - hlavne na hry, ale pouziva se taky na jiny veci.
Pak chci chodit s klukama na lan party a nevim jak propojit konzoli s PC
EDIT: a to nemluvim o dostupnosti her (vsichni mi kamosi maj PC)
a cena her je taky celkem rozdilna _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: st květen 25, 2005 1:02 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius mi mluví z duše. Nosfi, nezapomeň, že jedno PC už ti "leží" na stole. Na to, co popisuješ stačí.
EDIT: Pokud konzoli ne. Pak radím něco méně výkoného. To, co tady popisuješ využiješ v době, kdy si to budeš moci koupit za poloviční cenu. (můj názor) _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nunýsek Headless
|
Zaslal: st květen 25, 2005 3:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj znovu, tentokrát všem,
co se LCD týče, Serpine, jen bych tě chtěl upozornit, že papírové údaje jsou jedna věc a praktické druhá. Vím jistě jen o Eizu, že jeho doby odezvy jsou průměrné (tj. průměr dělaný přes všechny barvy spektra), protože ve skutečnosti je LCD technologie a její rychlost odvisláod barvy, kterou má vykreslit. Tuhle jsem viděl jakýsi Benq, který se pyšnil 8 ms - jasně, možná u tmavě zelené, která je nerozeznatelná od černé takových časů dosahuje, ale je s prominutím vyloučené, že by takovou odezvu měl průměrně. Takže pokud si budeš vybírat LCD, pak si ho pokud možno prohlédni v akci v reálu, abys pak nebyl zklamaný (nechci dělat reklamu, ale EIZO toto dovoluje, má vlastní předváděcí centrum na Palmovce:), můžeš si tam i zkontrolovat jestli nemá vadné subpixely apod).
Co se sestavy, kterou já bych navrhl, přesně co jsem tu řekl si budu kupovat v červnu:) takže pokud by měla být pro tebe, tak bych tam nechal místo 6600 non GT dát 6600GT.
Otázka stále je, co s tou deskou, jestli je SLI využitelné. Protože pokud si budeš kupovat 6600 GT, tak pokdu si koupíš někdy dvě, vyjdě tě to mnohem dráž než jedna 6800, jejíž výkon je zhruba dvojnásobný. Říkám to jen proto, že by se na desce dalo ušetřit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 5:14 pm Předmět: |
|
|
Jen jedna letmá k LCD.Pokud chceš kvalitu tak DVI konektor.Ten obraz je pak o něčem jiném.  _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 8:51 am Předmět: |
|
|
Sakra dalsi topic, co usiel mojej pozornosti.
Jak to, ze si polku topicov nevsimnem. alebo mi ich to nevysvieti?
Uz to nejak dopadlo?
Ako cerstvy hrac oblivionu mozem povedat ze u mna (sempron 2.8+, 512ddr, radeon 9600) ze to je pekne. a jede to. ale pomalyyyyy
hrajem 800*600, medium textury, bloom a plno stromov, travy a podobnej zeleniny. v dungoch (mensich) cca 20fps (pri fullscreen kuzleni to dost pada), vonku ked je moc travy tak 10 . ale aj pri tych 10 je to pomerne dobre hratelne. len chvilamy nestacila ramka...
a ad HL2 a D3
Hl2 mi behal na max detajly v 1024*768 (alebo zeby 1280...?) v pohode hratelne. ked som plaval (fullscreen pixel shadery) tak to trocha lagovalo
D3 mi behal v 800*600 na minimalne detajly. a vyzeral o dost horsie.
D3 ti moc nedoporucujem, je tam moc tma. Q4 je lepsi, ale jeho uzasny "optimalizovany" engine mi behal v 640*480 pomalsie nez D3... ale hra to bola lepsia...
na tej zostave ti to vsetko pobezi super
a moje skusenosti. jednoznacne najlepsi pomerom cena / vykon mi prijde sempron. ja mam 2800+ (realne 1600) a bez zmeny napajania som dal 2000mhz (indexovo nejakych 3400+ az 3600+). napajanie +5% -> 2200mhz
ale podla skusenosti mam nejaky vadny kus, pretoze semprony sa podary nataktovat (stale bez zmeny napajania a original chladicom) aj na 2400....
a na oblivion treba vrazit hlavne do grafarny...
a ad monitor. ja by som urcite isiel do CRT. ak mas dost miesta na monitore, tak nevidim dovod preco vrazat do LCD. (tj myslim ze za tu istu cenu bude CRT vzdy lepsie) _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá duben 14, 2006 9:57 am Předmět: |
|
|
Na velmi podobné konfiguraci mi Doom3 běhal svižně i při maximálních detailech -> pohrát si s ovladači a nastavením.
Nejlepší poměr cena/výkon -> Xbox360.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 1:18 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Na velmi podobné konfiguraci mi Doom3 běhal svižně i při maximálních detailech -> pohrát si s ovladači a nastavením.
Nejlepší poměr cena/výkon -> Xbox360.  |
Doom3 je imho horrorova hra se spatnym nazvem, s doomem 2 a 1 to nema spolecneho nic
A k tematu - chtel bych se vas zeptat na procesory Okteron - mely by jit naprosto dokonale taktovat, ale ja v tom docela plavu
Jinak - proc bych nesel do konzole - protoze me nebavi hrat sam - a preci jenom co se tyka internetu a moznosti ruznych MMORPG - PC vladne...
Kdyby mi slo o to hrat hry sam a doma, asi bych tu konzoli taky uprednostnil, jenze - kdyz clovek za vcelku rozumnou cenu (cca 25K) ma doma jednu masinku.... tak neni alespon u me co resit. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menon Spider King

|
Zaslal: ne duben 16, 2006 1:59 pm Předmět: |
|
|
Nie sú tie procesory náhodou Opteron? _________________ Čo bolo, bolo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
jj Opteron 144,aby sme boli presny...nahodou mam jeden pichnuty v doske aj ja.
Taktovat idu celkom v poho,priamo cez BIOS,coz ovsem zalezi na aku mas dosku. Ja mam doslu od ASUSu,len neviem presne typ. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|