Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Chci nove PC - poradte
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen malé porovnání.

Doom 3 na Xbox: http://bonusweb.idnes.cz/konzole/xbox/xbdoom3r.html

A na PC: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/d/doom3.html

A nakonec doporučuji tenhle článek:
http://www.games.tiscali.cz/specials/ps3vsxbox360/index.asp
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Serpin
Kyklop

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do konzole jit zatim nechci - chci PC - hlavne na hry, ale pouziva se taky na jiny veci.
Pak chci chodit s klukama na lan party a nevim jak propojit konzoli s PC Smile

EDIT: a to nemluvim o dostupnosti her (vsichni mi kamosi maj PC)
a cena her je taky celkem rozdilna
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vilgerius mi mluví z duše. Nosfi, nezapomeň, že jedno PC už ti "leží" na stole. Na to, co popisuješ stačí.

EDIT: Pokud konzoli ne. Pak radím něco méně výkoného. To, co tady popisuješ využiješ v době, kdy si to budeš moci koupit za poloviční cenu. (můj názor)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Nunýsek
Headless

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj znovu, tentokrát všem,

co se LCD týče, Serpine, jen bych tě chtěl upozornit, že papírové údaje jsou jedna věc a praktické druhá. Vím jistě jen o Eizu, že jeho doby odezvy jsou průměrné (tj. průměr dělaný přes všechny barvy spektra), protože ve skutečnosti je LCD technologie a její rychlost odvisláod barvy, kterou má vykreslit. Tuhle jsem viděl jakýsi Benq, který se pyšnil 8 ms - jasně, možná u tmavě zelené, která je nerozeznatelná od černé takových časů dosahuje, ale je s prominutím vyloučené, že by takovou odezvu měl průměrně. Takže pokud si budeš vybírat LCD, pak si ho pokud možno prohlédni v akci v reálu, abys pak nebyl zklamaný (nechci dělat reklamu, ale EIZO toto dovoluje, má vlastní předváděcí centrum na Palmovce:), můžeš si tam i zkontrolovat jestli nemá vadné subpixely apod).

Co se sestavy, kterou já bych navrhl, přesně co jsem tu řekl si budu kupovat v červnu:) takže pokud by měla být pro tebe, tak bych tam nechal místo 6600 non GT dát 6600GT.

Otázka stále je, co s tou deskou, jestli je SLI využitelné. Protože pokud si budeš kupovat 6600 GT, tak pokdu si koupíš někdy dvě, vyjdě tě to mnohem dráž než jedna 6800, jejíž výkon je zhruba dvojnásobný. Říkám to jen proto, že by se na desce dalo ušetřit.
Shadow
Orc

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2005 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen jedna letmá k LCD.Pokud chceš kvalitu tak DVI konektor.Ten obraz je pak o něčem jiném. Wink

stárnoucí vampír Spolku
JoeBrabenec
Lost Soul

PříspěvekZaslal: pá duben 14, 2006 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra dalsi topic, co usiel mojej pozornosti.
Jak to, ze si polku topicov nevsimnem. alebo mi ich to nevysvieti?

Uz to nejak dopadlo?

Ako cerstvy hrac oblivionu mozem povedat ze u mna (sempron 2.8+, 512ddr, radeon 9600) ze to je pekne. a jede to. ale pomalyyyyy Very Happy
hrajem 800*600, medium textury, bloom a plno stromov, travy a podobnej zeleniny. v dungoch (mensich) cca 20fps (pri fullscreen kuzleni to dost pada), vonku ked je moc travy tak 10 Embarassed . ale aj pri tych 10 je to pomerne dobre hratelne. len chvilamy nestacila ramka...
a ad HL2 a D3
Hl2 mi behal na max detajly v 1024*768 (alebo zeby 1280...?) v pohode hratelne. ked som plaval (fullscreen pixel shadery) tak to trocha lagovalo
D3 mi behal v 800*600 na minimalne detajly. a vyzeral o dost horsie.
D3 ti moc nedoporucujem, je tam moc tma. Q4 je lepsi, ale jeho uzasny "optimalizovany" engine mi behal v 640*480 pomalsie nez D3... ale hra to bola lepsia...
na tej zostave ti to vsetko pobezi super Smile

a moje skusenosti. jednoznacne najlepsi pomerom cena / vykon mi prijde sempron. ja mam 2800+ (realne 1600) a bez zmeny napajania som dal 2000mhz (indexovo nejakych 3400+ az 3600+). napajanie +5% -> 2200mhz
ale podla skusenosti mam nejaky vadny kus, pretoze semprony sa podary nataktovat (stale bez zmeny napajania a original chladicom) aj na 2400....
a na oblivion treba vrazit hlavne do grafarny...

a ad monitor. ja by som urcite isiel do CRT. ak mas dost miesta na monitore, tak nevidim dovod preco vrazat do LCD. (tj myslim ze za tu istu cenu bude CRT vzdy lepsie)
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá duben 14, 2006 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na velmi podobné konfiguraci mi Doom3 běhal svižně i při maximálních detailech -> pohrát si s ovladači a nastavením.

Nejlepší poměr cena/výkon -> Xbox360. Very Happy
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2006 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus napsal:
Na velmi podobné konfiguraci mi Doom3 běhal svižně i při maximálních detailech -> pohrát si s ovladači a nastavením.

Nejlepší poměr cena/výkon -> Xbox360. Very Happy

Doom3 je imho horrorova hra se spatnym nazvem, s doomem 2 a 1 to nema spolecneho nic Crying or Very sad

A k tematu - chtel bych se vas zeptat na procesory Okteron - mely by jit naprosto dokonale taktovat, ale ja v tom docela plavu Smile

Jinak - proc bych nesel do konzole - protoze me nebavi hrat sam - a preci jenom co se tyka internetu a moznosti ruznych MMORPG - PC vladne...

Kdyby mi slo o to hrat hry sam a doma, asi bych tu konzoli taky uprednostnil, jenze - kdyz clovek za vcelku rozumnou cenu (cca 25K) ma doma jednu masinku.... tak neni alespon u me co resit.
Menon
Spider King

PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2006 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie sú tie procesory náhodou Opteron?
Nosferatu
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2006 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj Opteron 144,aby sme boli presny...nahodou mam jeden pichnuty v doske aj ja.
Taktovat idu celkom v poho,priamo cez BIOS,coz ovsem zalezi na aku mas dosku. Ja mam doslu od ASUSu,len neviem presne typ.
Ochota ucit se je volba;
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Přejdi na: