| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: út květen 04, 2004 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
| To je hloupy napad, promin... Ultima je hra a mas ji hrat. Kdyz budes nonstop jenom neco psat na blacklist, tak uz se do hry vubec nedostanes.... (sarkasmus) |
Mno kdo rikal ze to myslim vazne
*otocil se a zapsal dalsi dva krizky a jeden krumpac* _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út květen 04, 2004 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
| Nojo. A stejně se to nedá brát jen na PK. Prostě je to v lidech a bohužel na DP je těch sviní a těch co by si zasloužili prudiče opravdu hodně. Tím horší je když takový člověk vlastní víc postav, v mnoha případech je pak nedokáže oddělit a prasí nejen s PK ale i s modrou postavou. |
*zamáčkl slzu*
Bohužel máš naprostou pravdu. Dobrých hráčů je málo a RP dobrých hráčů je ještě méně. Jak říká jeden z bohů: "Já dělám zábavu pro těch podledních deset dobrých lidí, kteří hrají RP." Říká to sice s nadsázkou, ale bohužel se začíná pomalu blížit pravdě.
Nedávno jsem se z nudy převtělil do obyčejného kuřete a seslal na sebe kouzlo Inkognito. Když jsem byl kousek od cechu paladinů, přiběhl ke mě jeden "člověk" a řekl: "Pojď se mnou a chovej se jako summon. Já řeknu ať ti někdo dá šipku a pak ho zabijem. Budeme mít fame a loot." Bylo mi z toho opravdu špatně. Toho dne jsem musel hraní nechat. Odpověděl jsem mu, že by si mohl bouchnout on, ať nedávám první KVF já. Tihle lidé by mělo být z našeho světa vykázáni!
GM by si měli uvědomit, že je lepší mít server s 150 - 200 lidmi (ve špičce), kteří se chovají dobře, než s 300-400 lidmi, kde polovina jen znepříjemňuje život ostatním a baví je to. Statistika není všechno (vlastně je to jenom číslo, tak proč na něm GM tak lpí?) _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út květen 04, 2004 8:31 pm Předmět: |
|
|
Myslím si že skutečnost je spíš taková, že není způsob jak prudiče a takovýhle blbečky dostat pryč, pokud by GM chtěli.
Teprve nedávno mi došlo, že tam nahoře na olympu se víceméně o té "masové" skupině hráčů nic neví. Jsou to "lidí" bez jmen, prostě hráči. Na to aby se vyhledávali jednotlivci a ti se pak trestali je asi příliš málo času a možností. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út květen 04, 2004 8:39 pm Předmět: |
|
|
Až na Olymp nevidím (GM mi neodpověděli na mou žádost o vstup do GM fóra). Ale myslím si, že pár možností by bylo...
Bohužel by to zabralo hodně času...
Snad nabrat lidi, kteří by se o toto starali, ale otázkou je koho. Dostat se tam jeden nesprávný člověk, tak je průšvih
Pokud o nich GM nevědí, tak to není dobré a někdo by je na tyto "hráče" měl upozornit. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st květen 05, 2004 1:17 am Předmět: |
|
|
*jde zvracet*
Deeper/GirgIII = Boban of Lat-Nam z Guardians
Guilda Guardians trpí takovýhle hnus???, a já si myslela, že jsou někdo, hahaha, zabalte to Guardians, špína a zase špína!
Tak si jdu jako modrák Boban of Lat-Nam hrát, projdu dung, naspořím peníze, pak mě to přestane bavit, tak podpořím a jdu zabíjet aka skorohodny vrah GirgIII, pak mě to přestane bavit, tak jdu prasit s Deeperem, ahahahahhah.
*jde zvracet*
*jde zvracet*
*jde zvracet*
*jde zvracet*
.
.
.
EDIT: nakupte si věcičky u GirgaIII teda promiňte u Deepera, teda promiňte u Bobana a podpořte tak prasata na DP
http://guardians.mine.nu/index.php?showtopic=80 _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: st květen 05, 2004 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Lenka Hrubá napsal: |
*jde zvracet*
Deeper/GirgIII = Boban of Lat-Nam z Guardians
Guilda Guardians trpí takovýhle hnus???, a já si myslela, že jsou někdo, hahaha, zabalte to Guardians, špína a zase špína!
Tak si jdu jako modrák Boban of Lat-Nam hrát, projdu dung, naspořím peníze, pak mě to přestane bavit, tak podpořím a jdu zabíjet aka skorohodny vrah GirgIII, pak mě to přestane bavit, tak jdu prasit s Deeperem, ahahahahhah.
*jde zvracet*
*jde zvracet*
*jde zvracet*
*jde zvracet*
.
.
.
EDIT: nakupte si věcičky u GirgaIII teda promiňte u Deepera, teda promiňte u Bobana a podpořte tak prasata na DP
http://guardians.mine.nu/index.php?showtopic=80 |
Plne suhlasim s Lenkou.*grc* |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: st květen 05, 2004 1:55 pm Předmět: |
|
|
Nj lide co provadi tyto zle veci jsou opravdu lumici. me se stalo to same ale problem byl ze sem se stal obeti modrehe ktary potreboval 3 killi na PK ale prezil jsem to jako vzdy me muj mily bratr obdaroval brnrnim konem a zbranemi reggy lektvaramy a tak za vse vdecim Pajadinovi
*je mu smutne s zazitku jeho pratel.Smutne odesel* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: st květen 05, 2004 1:57 pm Předmět: |
|
|
Ad nakupovani veci - velice spatne receno. A zvlaste od nekoho, kdo chce hrat RP. Jestli Boban nekde ve skrytu predava penize ci itemy svym PKckum neni duvod abych s jeho modrou postavou nevychazel. Jak rikam - z hlediska RP.
A k chovani - mam svuj nazor na vec, ale to neznamena, ze kazdy clovek ktery hraju UO ji hraje z toho duvotu a s tim pohledem jako ja!
Jako ostatne v kazde jine hre. UO je rozdilna jen v tom, ze do chovani postavy prenasime nase osobni chovani a vedomi.
Ovsem stale jsou lide, kteri UO berou jen jako hru (jako klasickou offline hru) ostatni hrace v PvP berou jako chytre pocitacem rizene figurky (botiky). A je jim uplne jedno, ze nekteremu hraci (NB) muzou zkazit hru a zazitek z ni - ani o necem takovem neuvazuji.
Nekdo muze rict, ze ze hry maji mensi zazitek ale je to take o tom, co takovy clovek od hry ocekava. Laicky a jednoduse receno : nekdo ve svete DP zije druhym zivotem a nekdo si ho jen pousti na pocitaci. _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st květen 05, 2004 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Retromancer napsal: |
Ad nakupovani veci - velice spatne receno. A zvlaste od nekoho, kdo chce hrat RP. Jestli Boban nekde ve skrytu predava penize ci itemy svym PKckum neni duvod abych s jeho modrou postavou nevychazel. Jak rikam - z hlediska RP.
A k chovani - mam svuj nazor na vec, ale to neznamena, ze kazdy clovek ktery hraju UO ji hraje z toho duvotu a s tim pohledem jako ja!
Jako ostatne v kazde jine hre. UO je rozdilna jen v tom, ze do chovani postavy prenasime nase osobni chovani a vedomi.
Ovsem stale jsou lide, kteri UO berou jen jako hru (jako klasickou offline hru) ostatni hrace v PvP berou jako chytre pocitacem rizene figurky (botiky). A je jim uplne jedno, ze nekteremu hraci (NB) muzou zkazit hru a zazitek z ni - ani o necem takovem neuvazuji.
Nekdo muze rict, ze ze hry maji mensi zazitek ale je to take o tom, co takovy clovek od hry ocekava. Laicky a jednoduse receno : nekdo ve svete DP zije druhym zivotem a nekdo si ho jen pousti na pocitaci. |
Jen bych navázal že to je možná jedna z věcí, proč na DP tolik lidí plive. DP je směsice všeho, snaží se poskytnout zábavu pro všechny typy lidí a problém je v tom, že k tomu je potřeba brilantní práce ze strany GM, protože pokud to nestinou nebo nezvládnou ukočírovat, je pak z toho "od každého něco, ale dohromady nic". V tuto chvíli pak přichází chvíle na zákony, které svět usměrní, což je bohužel vždy přivítáno negativně alespoň jednou ze skupin hráčů. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st květen 05, 2004 5:59 pm Předmět: |
|
|
Tak Boban není z Guardians, omlouvám se převelice, má tam jen obchod na jejich fóru.
*stydí se*
A beru to, že v rámci RP se to opravdu bere tak, že můj modrý je někdo úplně jiný jak můj červený. Takže mu to nemůžem zazlívat. Jenže když to vamp ví, je těžké se s tím smířit...
Ještě jednou se omlouvám, že jsem se tak pozdě uvědomila.
Nechala jsem se unést tím problémem, že modráci maj holt i červený, což se mi vůbec nelíbí, ale nikdo s tím nic neudělá. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|