| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: pá květen 07, 2004 4:02 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem neco zaslechnul... Ze prej uz to prislo doopravdy - a kvuli nejaky kravine, mec a cloak prej ci co.... Nejake blizsi vysvetleni by nebylo? _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: pá květen 07, 2004 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Retromancer napsal: |
| Tak jsem neco zaslechnul... Ze prej uz to prislo doopravdy - a kvuli nejaky kravine, mec a cloak prej ci co.... Nejake blizsi vysvetleni by nebylo? |
Moc ti nerozumim
*mraci se* _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá květen 07, 2004 6:35 pm Předmět: |
|
|
Donesly se ke me zpravy, ze Archandel opravdu skoncil v tomto svete. Zabil kone, rozhazel veci a tak podobne... Chci si to pouze overit. _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: pá květen 07, 2004 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Retromancer napsal: |
| Tak jsem neco zaslechnul... Ze prej uz to prislo doopravdy - a kvuli nejaky kravine, mec a cloak prej ci co.... Nejake blizsi vysvetleni by nebylo? |
Co k tomu dodat*povzdychol si* je to tak.Skoncil som v tomto sprepadenom svete nadobro.
Preco? Dnes rano som trenil v cechu s jednym Nb hracom.Ako sme skoncili isiel tenovat s inou opstavou.Ta ho otravovala ,tak zavolal straze,ktore samozrejme zabili mna.Vedla mna stojaci clerik Curt toho okamzite vyuzil a olootil ma a portol trh safe.Po resse som sa za nim vybral a poprosil ho ,aby mi veci vratil.na to on ze o nicom nevie a podobne kecy.Tak som kopol naspat pred cech a pozhanal svedkov incidentu "ze napisem page Gm".Curt tam prisiel a zacal sa mi do tvare vysmievat,ze mi nic nevrati a podobne veci.Vtom do mna vosla neopisatelna zlost ,tak som mu vynadal a povedal ze iba vdaka takym hracom ako je on svet opustaju poctivy hraci..Archandela som odsudil na smrt a postavu zmazal.
Co sa tyka tych veci"boli to veci ,ktore som mal od zaciatku svojho posobenia na Dp,mali pre mna obrovsku moralnu cenu"Preto som urobil, to co som urobil. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá květen 07, 2004 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Archandel2 napsal: |
Co k tomu dodat*povzdychol si* je to tak.Skoncil som v tomto sprepadenom svete nadobro.
Preco? Dnes rano som trenil v cechu s jednym Nb hracom.Ako sme skoncili isiel tenovat s inou opstavou.Ta ho otravovala ,tak zavolal straze,ktore samozrejme zabili mna.Vedla mna stojaci clerik Curt toho okamzite vyuzil a olootil ma a portol trh safe.Po resse som sa za nim vybral a poprosil ho ,aby mi veci vratil.na to on ze o nicom nevie a podobne kecy.Tak som kopol naspat pred cech a pozhanal svedkov incidentu "ze napisem page Gm".Curt tam prisiel a zacal sa mi do tvare vysmievat,ze mi nic nevrati a podobne veci.Vtom do mna vosla neopisatelna zlost ,tak som mu vynadal a povedal ze iba vdaka takym hracom ako je on svet opustaju poctivy hraci..Archandela som odsudil na smrt a postavu zmazal.
Co sa tyka tych veci"boli to veci ,ktore som mal od zaciatku svojho posobenia na Dp,mali pre mna obrovsku moralnu cenu"Preto som urobil, to co som urobil. |
*se zděšením ve tváři naprázdno polkl*
Curt....Vím kdo to je. A odteď to je pro mne "TenCoMnePřipravilODobréhoKamaráda"
Snad...snad by Bohové pomohli...snad...spíš ne...co to plácám....nepomohou.....nikdy nepomohli.... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: so květen 08, 2004 7:30 am Předmět: |
|
|
ja sem zarval Archu neee a tak protoze sem cetl jen jeho slova a pak na konci sem napsla jak nechci a tak tak se omlouvam ze sem to necetl vse _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so květen 08, 2004 8:23 am Předmět: |
|
|
*povzdychl si a zadíval se do nebe, "Sakra tenhle svět se žene do šlamastiky"*
Curt, toho znám od vidění, myslím, že se k němu začnu chovat přinejmenším krajně nepříjemně.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: so květen 08, 2004 8:49 am Předmět: |
|
|
totho sem mlatitl u trhu a jeste mi vynadal pajadin ze to neni Rp
je to trochu lamak  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so květen 08, 2004 11:04 am Předmět: |
|
|
Clerda Curt... hmmm, mno ale nevim jestli nejlepsim resenim je zabalit UO. CO takhle zalozit novou postavu a zkusit to za neco jineho? NEvim, ale proste neni mym stylem utikat prd problemy, ale ja treba take nemam k zadne veci krom sve postavicky zadny citovy vztah. _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: so květen 08, 2004 11:26 am Předmět: |
|
|
NE archu nee to ne *zacal brecet *
*na tvari mu byl vydet vstek*