Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Koncim s Uo.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2004 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem neco zaslechnul... Ze prej uz to prislo doopravdy - a kvuli nejaky kravine, mec a cloak prej ci co.... Nejake blizsi vysvetleni by nebylo?
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2004 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:
Tak jsem neco zaslechnul... Ze prej uz to prislo doopravdy - a kvuli nejaky kravine, mec a cloak prej ci co.... Nejake blizsi vysvetleni by nebylo?

Moc ti nerozumim
*mraci se*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2004 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Donesly se ke me zpravy, ze Archandel opravdu skoncil v tomto svete. Zabil kone, rozhazel veci a tak podobne... Chci si to pouze overit.
Archandel2
Gazer

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2004 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:

Co k tomu dodat*povzdychol si* je to tak.Skoncil som v tomto sprepadenom svete nadobro.
Preco? Dnes rano som trenil v cechu s jednym Nb hracom.Ako sme skoncili isiel tenovat s inou opstavou.Ta ho otravovala ,tak zavolal straze,ktore samozrejme zabili mna.Vedla mna stojaci clerik Curt toho okamzite vyuzil a olootil ma a portol trh safe.Po resse som sa za nim vybral a poprosil ho ,aby mi veci vratil.na to on ze o nicom nevie a podobne kecy.Tak som kopol naspat pred cech a pozhanal svedkov incidentu "ze napisem page Gm".Curt tam prisiel a zacal sa mi do tvare vysmievat,ze mi nic nevrati a podobne veci.Vtom do mna vosla neopisatelna zlost ,tak som mu vynadal a povedal ze iba vdaka takym hracom ako je on svet opustaju poctivy hraci..Archandela som odsudil na smrt a postavu zmazal.
Co sa tyka tych veci"boli to veci ,ktore som mal od zaciatku svojho posobenia na Dp,mali pre mna obrovsku moralnu cenu"Preto som urobil, to co som urobil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2004 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Archandel2 napsal:

Co k tomu dodat*povzdychol si* je to tak.Skoncil som v tomto sprepadenom svete nadobro.
Preco? Dnes rano som trenil v cechu s jednym Nb hracom.Ako sme skoncili isiel tenovat s inou opstavou.Ta ho otravovala ,tak zavolal straze,ktore samozrejme zabili mna.Vedla mna stojaci clerik Curt toho okamzite vyuzil a olootil ma a portol trh safe.Po resse som sa za nim vybral a poprosil ho ,aby mi veci vratil.na to on ze o nicom nevie a podobne kecy.Tak som kopol naspat pred cech a pozhanal svedkov incidentu "ze napisem page Gm".Curt tam prisiel a zacal sa mi do tvare vysmievat,ze mi nic nevrati a podobne veci.Vtom do mna vosla neopisatelna zlost ,tak som mu vynadal a povedal ze iba vdaka takym hracom ako je on svet opustaju poctivy hraci..Archandela som odsudil na smrt a postavu zmazal.
Co sa tyka tych veci"boli to veci ,ktore som mal od zaciatku svojho posobenia na Dp,mali pre mna obrovsku moralnu cenu"Preto som urobil, to co som urobil.

*se zděšením ve tváři naprázdno polkl*
Curt....Vím kdo to je. A odteď to je pro mne "TenCoMnePřipravilODobréhoKamaráda"

Snad...snad by Bohové pomohli...snad...spíš ne...co to plácám....nepomohou.....nikdy nepomohli....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2004 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem zarval Archu neee a tak protoze sem cetl jen jeho slova a pak na konci sem napsla jak nechci a tak tak se omlouvam ze sem to necetl vse

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2004 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*povzdychl si a zadíval se do nebe, "Sakra tenhle svět se žene do šlamastiky"*

Curt, toho znám od vidění, myslím, že se k němu začnu chovat přinejmenším krajně nepříjemně....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2004 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

totho sem mlatitl u trhu a jeste mi vynadal pajadin ze to neni Rp Smile
je to trochu lamak Smile

Dixův otec před smrtí
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2004 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Clerda Curt... hmmm, mno ale nevim jestli nejlepsim resenim je zabalit UO. CO takhle zalozit novou postavu a zkusit to za neco jineho? NEvim, ale proste neni mym stylem utikat prd problemy, ale ja treba take nemam k zadne veci krom sve postavicky zadny citovy vztah.
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2004 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NE archu nee to ne *zacal brecet *
*na tvari mu byl vydet vstek*

blby kurt

Dixův otec před smrtí
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 5 z 6

Přejdi na: