| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:01 pm Předmět: |
|
|
Rikam - dostal jsem tri kite shields (dva v NB dungu) a jednu krystalku.
Pokud tomu rikas support... tak ano, mel jsem ho. Ale ne ze by to neslo i bez toho (ono stit se s krystalkou blbe kombinuje ).
Pokud si nekdo mysli, ze po mesici bude mit namaxovanou postavu a bydlet na hrade, at jde na TZ. Podle me je to blbost. Verim, ze kazda postava jde hrat bez supportu. Jen te to musi bavit. A od toho prece hra je, ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:05 pm Předmět: |
|
|
| Slave napsal: |
hh no kazdy jeden povie ze bol bez pomoci hcem to vidiet ako nik z vas nedostal Plate brnko alebo zbran od krafta proste to je blbost neverim vam  |
Plate ani meč jsem v životě nedostal .
Dokonce ani regy ne. Naopak, i jako NB jsem jednou dal polovinu všech mých věcí jednomu nováčkovi. Dnes jsou z nás skvělí přátelé. Ach ta hra, co všechno jen dokáže  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:06 pm Předmět: |
|
|
Nb dung neni a mesto neho su cechy a kam sa dostane len so stiom a broadom s ktorim netrafi - uz ziadne super ksefty s kraftami ze mu date skoro cely majetok z nb dungu a on vam to vymeni za hetrel shild a do sveta sa clovek dostal minimalne v plate zbroji
( a novy hrac si neuvedomuje ze hned musi ist kopat do bane alebo sekat drevo pripadne lovit ryby - bol som radsej ked som dal paladiovy brnko ukazal mu kde co a ukazal som 3-4 nb dung a nabehly tam a potom po par dnoch dakovali ze sa omoc viac bavia ako pri blbom sekani do supera ... )
Ozaj a poradim vam spravte si niekto novu postavu - npr paladin a od nikoho nic neberte a bezte do cechu s tym broadom ako obstojite _________________ Adept guildy spolek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:09 pm Předmět: |
|
|
Proc bych lozil do cechu? Pujdu na krysy, krysodlaky, zkusim kostlivce, ... je toho vazne dost.
Jinak pred dvema tydny jsem zkusil NB rangera. Na trenink si s nim jsem schopen vydelat v prirode. V cechu jsem byl jednou a radeji jsem utekl, nad me sily
Edit: jinak ja v NB dungu s kraftem moc nekseftoval, protoze jsem zadneho neznal iron brneni jsem si kupoval od vendora, jeden iron plat vysel tusim na 800gp?
Edit2: on nejaky kraft v NB dungu umel ukovat heater stit? Tak takoveho jsem tam nikdy nepotkal (neni to nahodou nadlimit?)
Naposledy upravil Vilgerius dne so srpen 21, 2004 5:11 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:10 pm Předmět: |
|
|
Vše, co jsem tady napsal, byly věci z doby, kdy už dávno byly cechy. Nechci se hádat. Ale já jednou vylezl s NB mágem z NB dungeonu, když měl magery 25. To sis měl zkusit. Jediny NBik široko daleko jsem byl jen a pouze já  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:12 pm Předmět: |
|
|
no ale to je v tom ze ty vies kam mas ist a ked on neive tak ide do cechu - logicke tam by mu mali pomoct...
a k tej vymaxovanej postave poznam dost ludi co mali behom meisaca dost max postavu
Edit : hh vendora som nikdy nenasiel  _________________ Adept guildy spolek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:15 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
| ( a novy hrac si neuvedomuje ze hned musi ist kopat do bane alebo sekat drevo pripadne lovit ryby - bol som radsej ked som dal paladiovy brnko ukazal mu kde co a ukazal som 3-4 nb dung a nabehly tam a potom po par dnoch dakovali ze sa omoc viac bavia ako pri blbom sekani do supera ... ) |
Na obyčejné shadow, které nbasovi úplně stačí, vydělá třeba na hb v Jhelomu za pár desítek minut i úplnej nbas s kamarádem.
A to s těma nb dungama je přesně to - pomoci radou. O tom to je, pomáhat, ale ne usnadňovat někomu hru tak, aby si neužil žádnou nbasovskou srandu
Tim nechci říct, že Ty jim dáváš majlant - bavím se tu o dávání věcí obecně. _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
Vše, co jsem tady napsal, byly věci z doby, kdy už dávno byly cechy. Nechci se hádat. Ale já jednou vylezl s NB mágem z NB dungeonu, když měl magery 25. To sis měl zkusit. Jediny NBik široko daleko jsem byl jen a pouze já  |
ono to nebolo tak ze cechy boli prazdne ? si pamatam ze zrusili Nb a po mesiaci spravili npc do cechom ak sa nemylim ... _________________ Adept guildy spolek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Slave napsal: |
| no ale to je v tom ze ty vies kam mas ist a ked on neive tak ide do cechu - logicke tam by mu mali pomoct... |
Slave, vis proc jsem vedel, kam mam jit?
Protoze jsem se svym paladinem v ironu, resp. pozdeji klerikem v kuzi, jezdil po svete. (ano, to jezditko jsem si poridil bez supportu, ani se nesnaz do toho trefit).
Opravdu jsem svet neprozkoumaval z dlouhe chvile s "hotovou" postavou v bloodu. Svet jsem prozkoumaval v ironu a pri tom trenoval. Nasel jsem nekolik mist a pak jezdil za treninkem specialne tam.
Nic, co by nezvladl kdokoliv jiny, svepravny,...
Jako NB bych moc neuzil znalost mist, ktere jsem objevil o neco pozdeji. Ver mi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:28 pm Předmět: |
|
|
Tak tak Vilgerie, bez čmuchání to nejde *čmuchá*
Vždycky by měl hráč znát svět, ve kterém hraje. Je to přeci úplně normální nejdřív vše prozkoumat, aby nás to nepřekvapilo, překvapení je i tak na světě dost  _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|