Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Chech paladinov a charita
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rikam - dostal jsem tri kite shields (dva v NB dungu) a jednu krystalku.
Pokud tomu rikas support... tak ano, mel jsem ho. Ale ne ze by to neslo i bez toho (ono stit se s krystalkou blbe kombinuje Smile).

Pokud si nekdo mysli, ze po mesici bude mit namaxovanou postavu a bydlet na hrade, at jde na TZ. Podle me je to blbost. Verim, ze kazda postava jde hrat bez supportu. Jen te to musi bavit. A od toho prece hra je, ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slave napsal:
hh no kazdy jeden povie ze bol bez pomoci hcem to vidiet ako nik z vas nedostal Plate brnko alebo zbran od krafta proste to je blbost neverim vam Smile

Plate ani meč jsem v životě nedostal Razz .
Dokonce ani regy ne. Naopak, i jako NB jsem jednou dal polovinu všech mých věcí jednomu nováčkovi. Dnes jsou z nás skvělí přátelé. Ach ta hra, co všechno jen dokáže Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Slave
Mummy

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nb dung neni a mesto neho su cechy a kam sa dostane len so stiom a broadom s ktorim netrafi Very Happy - uz ziadne super ksefty s kraftami ze mu date skoro cely majetok z nb dungu a on vam to vymeni za hetrel shild Very Happy a do sveta sa clovek dostal minimalne v plate zbroji

( a novy hrac si neuvedomuje ze hned musi ist kopat do bane alebo sekat drevo pripadne lovit ryby - bol som radsej ked som dal paladiovy brnko ukazal mu kde co a ukazal som 3-4 nb dung a nabehly tam a potom po par dnoch dakovali ze sa omoc viac bavia ako pri blbom sekani do supera ... )

Ozaj a poradim vam spravte si niekto novu postavu - npr paladin a od nikoho nic neberte a bezte do cechu s tym broadom ako obstojite
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc bych lozil do cechu? Pujdu na krysy, krysodlaky, zkusim kostlivce, ... je toho vazne dost.

Jinak pred dvema tydny jsem zkusil NB rangera. Na trenink si s nim jsem schopen vydelat v prirode. V cechu jsem byl jednou a radeji jsem utekl, nad me sily Smile

Edit: jinak ja v NB dungu s kraftem moc nekseftoval, protoze jsem zadneho neznal Smile iron brneni jsem si kupoval od vendora, jeden iron plat vysel tusim na 800gp?

Edit2: on nejaky kraft v NB dungu umel ukovat heater stit? Tak takoveho jsem tam nikdy nepotkal Smile (neni to nahodou nadlimit?)

Naposledy upravil Vilgerius dne so srpen 21, 2004 5:11 pm, celkově upraveno 2 krát
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vše, co jsem tady napsal, byly věci z doby, kdy už dávno byly cechy. Nechci se hádat. Ale já jednou vylezl s NB mágem z NB dungeonu, když měl magery 25. To sis měl zkusit. Jediny NBik široko daleko jsem byl jen a pouze já Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Slave
Mummy

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ale to je v tom ze ty vies kam mas ist a ked on neive tak ide do cechu - logicke tam by mu mali pomoct...

a k tej vymaxovanej postave poznam dost ludi co mali behom meisaca dost max postavu

Edit : hh vendora som nikdy nenasiel Embarassed
Lauriel
Harpy

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
( a novy hrac si neuvedomuje ze hned musi ist kopat do bane alebo sekat drevo pripadne lovit ryby - bol som radsej ked som dal paladiovy brnko ukazal mu kde co a ukazal som 3-4 nb dung a nabehly tam a potom po par dnoch dakovali ze sa omoc viac bavia ako pri blbom sekani do supera ... )

Na obyčejné shadow, které nbasovi úplně stačí, vydělá třeba na hb v Jhelomu za pár desítek minut i úplnej nbas s kamarádem.
A to s těma nb dungama je přesně to - pomoci radou. O tom to je, pomáhat, ale ne usnadňovat někomu hru tak, aby si neužil žádnou nbasovskou srandu Smile

Tim nechci říct, že Ty jim dáváš majlant - bavím se tu o dávání věcí obecně.
Slave
Mummy

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus napsal:
Vše, co jsem tady napsal, byly věci z doby, kdy už dávno byly cechy. Nechci se hádat. Ale já jednou vylezl s NB mágem z NB dungeonu, když měl magery 25. To sis měl zkusit. Jediny NBik široko daleko jsem byl jen a pouze já Smile

ono to nebolo tak ze cechy boli prazdne ? si pamatam ze zrusili Nb a po mesiaci spravili npc do cechom ak sa nemylim ...
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slave napsal:
no ale to je v tom ze ty vies kam mas ist a ked on neive tak ide do cechu - logicke tam by mu mali pomoct...

Slave, vis proc jsem vedel, kam mam jit?

Protoze jsem se svym paladinem v ironu, resp. pozdeji klerikem v kuzi, jezdil po svete. (ano, to jezditko jsem si poridil bez supportu, ani se nesnaz do toho trefit).

Opravdu jsem svet neprozkoumaval z dlouhe chvile s "hotovou" postavou v bloodu. Svet jsem prozkoumaval v ironu a pri tom trenoval. Nasel jsem nekolik mist a pak jezdil za treninkem specialne tam.

Nic, co by nezvladl kdokoliv jiny, svepravny,...

Jako NB bych moc neuzil znalost mist, ktere jsem objevil o neco pozdeji. Ver mi Smile
Lauriel
Harpy

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak Vilgerie, bez čmuchání to nejde *čmuchá*

Vždycky by měl hráč znát svět, ve kterém hraje. Je to přeci úplně normální nejdřív vše prozkoumat, aby nás to nepřekvapilo, překvapení je i tak na světě dost Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

Přejdi na: