Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Chech paladinov a charita
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bereg Sunrise napsal:
Retromancer napsal:
POZOR ! nemuseli tam preci zustavat ne? Mohli odejit helpem, nebo TBookem...

Ano a někteří jedinci i odešli, protože nevědeli na co ta knižka slouží Smile

Pššt, nemusíš to o mě všude říkat. Já myslel, že ta kniha nebude fungovat... Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proste byl dobrovolny a o to byl tedy lepsi. Nicim neskodil a jeho zruseni podle meho nazoru bylo chybou. Ovsem neni to na nas a nikdo se na nazor lidi neptal (mozna by to bylo pri podobnych rozhodnutich lepsi, usporadat nejprve nekde nejakou anketu...)
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja prezil jako nb nekro..
z pocatku tim neslavnym zpusobem (silver kryss, ktery stal 700gp), z te doby mam take fenc, heal max, taktika 40.. Utahnout kouzleni jako nb nejde.. Nekteri lide mi pomohli.. treba kovarka Katy, ktera mi rada opravovala rozbite kryssy a zdarma pridavala nove. Tim asi support jako takovy koncil. Co mi nejvice pomohlo, to byl muj pritel Skyman, paladin (Aries wampik, co s nami byl na nekolika vypravach).. Chodili jsme spolu na dobrodruzne vybavy do kanalu pod Britem. A ac delal mnohokrat vetsi praci nez ja, tak jsme se delili rovnym dilem. A to je podle meho to, co se tvorilo v Nb dungu (ktery jsem o chvilku nezazil) - pratelstvi. To je to, co mne nejvice dojima - kdyz vidim par pesich bojovnicku, oblecene do nekolikabarevneho brneni, jak s odhodlanim bezi zabit nejakou obludku..

E: Mam magii na cca 94, z cehoz jsou tak maximalne dve procenta natrenovana ucelne.
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, an to bych skoro zapomel - NB dung tvoril pratelstvi a ucil boj ve skupine. soucasna cviciste v cechah uci pouze single nudne rubani nestvur. (muj nazor) a jeste ke vsem oddeluje povolani od sebe...

Priklad - v NB dungu jsem vycvicil vampika a maga, za maga jsem mival obcas ve skupince zajimavy ukol - delal jsem lakadlo - mumky, zombici, kostlivci - vsechno slo po magovi a jeho ukolem nebylo ani kouzlit, pouze pobihat okolo warru aby si mumka nevsimala jich, ale sinula se za magem... Ale ti co tam byli to vi a ti co tam nebyli to holt asi nikdy nezjisti. Uz z toho duvodu ze nejsou izolovani Razz
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:
Jo, an to bych skoro zapomel - NB dung tvoril pratelstvi a ucil boj ve skupine. soucasna cviciste v cechah uci pouze single nudne rubani nestvur. (muj nazor) a jeste ke vsem oddeluje povolani od sebe...

Priklad - v NB dungu jsem vycvicil vampika a maga, za maga jsem mival obcas ve skupince zajimavy ukol - delal jsem lakadlo - mumky, zombici, kostlivci - vsechno slo po magovi a jeho ukolem nebylo ani kouzlit, pouze pobihat okolo warru aby si mumka nevsimala jich, ale sinula se za magem... Ale ti co tam byli to vi a ti co tam nebyli to holt asi nikdy nezjisti. Uz z toho duvodu ze nejsou izolovani Razz

Pod tohle se podepisuji!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Slave
Mummy

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 9:55 pm    Předmět: :p Odpovědět s citátem

No co vam budem hovorit NB dung bol nieco ako je teraz dp 2 Very Happy komu sa tam pacilo nech ide tam Smile

je to uplne nieco ine tam sa da ludom verit spolahnut a tu na 1minutku ides clovek na trhu afk a zatial ho sunda 15 modrakov a ukradne mu myt plate +9 atd .... Smile proste dp je shard na prudenie

Charity som sa ujal aby som mohol nieco zmenit a som spokojny bo aspon par paladinov som naucil ako sa maju chovat a ze ultima neni len o skilloch kvoli nim som si zalozil new postavu aby som mohol behat s nimi ale to je jedno ...

Tak isto som hcel ist k vam bo som vo vas videl (vidim) lepsiu buducnost dp ale par udalosti ma uplne dorazilo a proste s dp nehcem mat hodnu dobu nic spolocneho
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mas pravdu.

Dnes jsem obdaroval Nb clerica co stal na trhu a porad se ptal Co mam delat?byl jsem prijemne prekvapen jeho chapavosti a lec co jsem mu vysvetlil,byl odmenen nakyma +1 macema Silver a platovim brnenim.Vedel co ma za povinost cleric a tak dostal i roby s kterych byl velmi prekvapen,dekoval a mel jiste obavy ze to budu postradat...

Je prijemne obdarovat !!!Nezebrajiciho Nb co k vam neprijde jenom s duvodu a chtivosti.Ktery stale opakuje dej mi neco pls,Tak das mi teda neco,hmm to si mi toho moc nedal ale tak ahoj..!!!(Takovehle lidi nesnasim...)

A kdyz sem vedel ze na clerovi nemam moc veci pribehl sem s paladinem s kterym sem ho obdaroval bohateji...

Mel jsem a i nadale mam dobry pocit z meho skutku..

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Promiňte za malé OOC, ale jak říká Flek...hraji teď za klerika, abych si "odpočinul" a taky trošku zavzpomínal...je to sranda běhat mezi NBíkama a zažívat s nimi tu srandu Laughing Když se sejde bandička 5 lidiček, kteří ani neví, do čeho jdou a jsou tak draví a pak tam poumírají Laughing (to už jsem přehnal:)) Ale je to sranda a moc mě to baví, ale co jsem chtěl říct...když ke mě někdo přijde a řekne, dej mi brnění a meč, seš bohatej...tak tohle nesnáším...ale pokud někdo přijde, poprosí a vyptává se, tak toho klidně potom i obdaruji...

a takhle to bylo i s Flekem...vím, že jednoho dne přišel, začal se vyptávat a už jsem se ho nezbavil Laughing Very Happy Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 1:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímně řečeno, Fleka se ještě nikdy nikdo nedokázal zbavit.

Např dostane takovej velkej trest. Říkal jsem si hmm tak to mu minimálně tejden potrvá. A on je tu druhej den zpááátkýýý! Very Happy Very Happy Very Happy .

Ale ted uz jsem hodne moc OT.

Slave tak co s tou charitou?
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

(Omlouvam se za OT)

Ale pajadine...

Zaclo to tak kdyz si jednou trenoval a nedko te zabil...
tak prisel flek a koukal se ti do batuzku a posunul robku aby videl co tam mas za pytlicky a veci... jenze se stal crimem a tak se te zeptali jestli ti neco nechybi a ty si rekl : No me nic nechybi.A stejne me gardli a mohli ste se kouknout do meho tela.. Pmatuji se jak si rikal Pane boze takovejch veci? Sem tam mel Asi 3 brneni,latku,nuzky,hrebiky,krumpac,ryby a tak.. (Proste strasne moc veci.)

A pak Pajadin skoncil s treinem a sel si sednout na nasi oblibenou lavicku,j sel s nim a povidali sme si,vzdycky mi Pajadin Daval darek jenom na te lavicce napsal Bank a neco mi dal...
Potom kdyz sem dalsi dny trennil na cvicisti a videl Pajadine jak prijel na koni... byl sem strasne rad,kdys sly na Hrbitov,bal sem se ale strasne rad bych sel snima... tak sem prosil...a sel(Jasny ze sem umrel prece :p)
Kdyz sel Pajadine Nb dung.. to bylo neco..Sel sem snim a on me upozornoval ze je Mumei silna ale Nastesti me uhealil :p
Chdili sme kopat do minocu...Ukazoval mi ruzne cesty sktratky porty....

A pajadine jestli reknes ze to neni pravda! nechtej priject na sraz... Wink

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Přejdi na: