Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Něco pro zasmání
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže, kde začít...

Den první, pořád o tom samém...
Jelikož jsem se do školy, tedy abych to upřesnil - na 1. den školy, těšil, tak, jak u mě bývá zvykem, jsem vstal už o hodinu dříve, než bylo plánované zazvonění buzíku:o) Do školy jsem vyrazil celkem upravený, ale stejně po mě ty lidi po cestě tak divně koukaj...ostatně jako dycky:) Byl jsem natěŠený, jelikož náš tříďas má extrémě černý humor a tváří se u toho, jako by nic a to mě vždycky dorazí...takže sem se zase pořád tlemil:) No po pětiminutovém proslovu tříďas odešel s tím, že nemá cenu ve škole ztrácet čas a rozpustili sme to...v štnách jsem se ještě vysmál Kronymu, když mi vylíčil, jak přišel o všechny věci, shlédl jsem nové dívčí přírůstky a hurá do hospy:o)) ...
...domů jsem přišel už ani nevím v kolik, ale hned sem ulehl vstříc druhému dni...

Den druhý, nuda hako vždycky...
Druhý den jsem vyrazil o něco dřív, abych obhlídl oblíbenou učebnu číslo 3. ve které se nachází jak jinak než počítačeSmile Po krátkém průzkumu jsem zjistil, že formátování není až zase tak pěkné, zvlášť když není co hrát a internet je ve škole opruz:) Tak sem se šel podívat na hodinu...
...když jsem vkročil do dveří, nevěřil jsem, když jem uviděl jak náš senilní učitel měření stojí u stolu, kde seděli 2 největší sígři ze třídy, a sleduje jak ti 2 balí tabák do papírků, to sem měl celkem šoking, jinak druhou hodinu jsem prospal, třetísem se probudil, když mi zrovna spolužák stříhal vlasy:) No a pak už jen literatura...dostali sme výhružku, že už se musíme učit a v pondělí už chce psát písemku...no to asi nedopadne:) No a pak už rychle domůůůů...

Omlouvám se za nudu, ale já se taky nudil:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, mnoho z vás čeká na maturitu, zapisuje se na výšku, na střední atd. Jen já jdu do 3. ročníku v klidu, neboť už to znám a zároveň nic moc přede mnou. Razz
Jen, dnes to byl šok Sad . 2. 9. a my už popsali několik tabulí a stránek sešitů. Řeknu vám, že test slovní zásoby v němčině byl krutý a angličtina zítra bude ještě horší!!! Sad

EDIT: škoda, že nepiju, abych to mohl spláchnout jako vy Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2004 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm hm. Ja 1. zari vyspaval kocovinu a nemohl si vzpomenout na nejake 3 az 4 hodiny z predesleho vecera. Tchan pritahl zas nejakou vybornou slivovici, takze nez jsem stihl zaregistrovat, ze jsem uz vice opily, tak uz jsem si nic nepamatoval. Ja vim, proc nepit. Cas okolo tech dni propracovavam, prazdniny prakticky nemam. Myslim, ze je to jeste vic ubijejici jak skola.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: