| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt září 02, 2004 8:09 pm Předmět: |
|
|
Takže, kde začít...
Den první, pořád o tom samém...
Jelikož jsem se do školy, tedy abych to upřesnil - na 1. den školy, těšil, tak, jak u mě bývá zvykem, jsem vstal už o hodinu dříve, než bylo plánované zazvonění buzíku:o) Do školy jsem vyrazil celkem upravený, ale stejně po mě ty lidi po cestě tak divně koukaj...ostatně jako dycky:) Byl jsem natěŠený, jelikož náš tříďas má extrémě černý humor a tváří se u toho, jako by nic a to mě vždycky dorazí...takže sem se zase pořád tlemil:) No po pětiminutovém proslovu tříďas odešel s tím, že nemá cenu ve škole ztrácet čas a rozpustili sme to...v štnách jsem se ještě vysmál Kronymu, když mi vylíčil, jak přišel o všechny věci, shlédl jsem nové dívčí přírůstky a hurá do hospy:o)) ...
...domů jsem přišel už ani nevím v kolik, ale hned sem ulehl vstříc druhému dni...
Den druhý, nuda hako vždycky...
Druhý den jsem vyrazil o něco dřív, abych obhlídl oblíbenou učebnu číslo 3. ve které se nachází jak jinak než počítače Po krátkém průzkumu jsem zjistil, že formátování není až zase tak pěkné, zvlášť když není co hrát a internet je ve škole opruz:) Tak sem se šel podívat na hodinu...
...když jsem vkročil do dveří, nevěřil jsem, když jem uviděl jak náš senilní učitel měření stojí u stolu, kde seděli 2 největší sígři ze třídy, a sleduje jak ti 2 balí tabák do papírků, to sem měl celkem šoking, jinak druhou hodinu jsem prospal, třetísem se probudil, když mi zrovna spolužák stříhal vlasy:) No a pak už jen literatura...dostali sme výhružku, že už se musíme učit a v pondělí už chce psát písemku...no to asi nedopadne:) No a pak už rychle domůůůů...
Omlouvám se za nudu, ale já se taky nudil:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt září 02, 2004 8:50 pm Předmět: |
|
|
Hmm, mnoho z vás čeká na maturitu, zapisuje se na výšku, na střední atd. Jen já jdu do 3. ročníku v klidu, neboť už to znám a zároveň nic moc přede mnou.
Jen, dnes to byl šok . 2. 9. a my už popsali několik tabulí a stránek sešitů. Řeknu vám, že test slovní zásoby v němčině byl krutý a angličtina zítra bude ještě horší!!!
EDIT: škoda, že nepiju, abych to mohl spláchnout jako vy  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt září 02, 2004 9:26 pm Předmět: |
|
|
Hm hm. Ja 1. zari vyspaval kocovinu a nemohl si vzpomenout na nejake 3 az 4 hodiny z predesleho vecera. Tchan pritahl zas nejakou vybornou slivovici, takze nez jsem stihl zaregistrovat, ze jsem uz vice opily, tak uz jsem si nic nepamatoval. Ja vim, proc nepit. Cas okolo tech dni propracovavam, prazdniny prakticky nemam. Myslim, ze je to jeste vic ubijejici jak skola. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|